'Hormonen oorzaak bedreigingen McGregor tegen Poirier', zegt coach
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Hormonen oorzaak bedreigingen McGregor tegen Poirier’, zegt coach

‘Hormonen oorzaak bedreigingen McGregor tegen Poirier’, zegt coach

John Kavanagh, is ‘behoorlijk boos’ over het feit dat Joe Rogan, Conor McGregor interviewde. En wel direct na zijn UFC 264 headliner tegen Dustin Poirier afgelopen weekend. De Ier deed flinke bedreigingen uitgaan naar zijn rivaal Poirier waarvan Kavanagh zegt dat dit door de hormonen komt.

De uitspraak van Kavanagh deed nogal wat stof opwaaien mede door het woord ‘hormonen’ de link werd dan ook snel gelegd met gebruik van verboden middelen door McGregor. Volgens zijn hoofdcoach Kavanagh was dat omdat “The Notorious” op dat moment op het hoogtepunt van emoties was, ”een kwestie van opspelende hormonen”, zei Kavanagh.

McGregor krijgt veel kritiek vanwege zijn gedrag na het gevecht bij UFC 264. Een nieuwe video waarin hij doodsbedreigingen uitspuwt richting Dustin Poirier en zijn vrouw Jolie, heeft de ronde gedaan en het zet hem nog meer in een kwaad daglicht.

Bekijk ook

‘Nee is nee!’ Khabib blijft bij radicaal besluit, nooit meer

Conor McGregor heeft onlangs geprobeerd de Rus uit zijn tent te lokken

LEUK! MMA-kampioen wil Floyd Mayweather kort slaan in de boksring

Ik zou het gewoon leuk vinden om dat moment in de ring met hem te delen

UFC’er dolgelukkig met moord in de MMA-kooi! ‘Mijn grootste wens’

at zijn ultieme droom zou zijn om iemand zo erg pijn te doen in het gevecht dat deze het niet zou overleven; ,,Als je het leuk vindt om mensen pijn te doen, zit je in de juiste sport

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page