'Hormonen oorzaak bedreigingen McGregor tegen Poirier', zegt coach MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Hormonen oorzaak bedreigingen McGregor tegen Poirier', zegt coach

'Hormonen oorzaak bedreigingen McGregor tegen Poirier', zegt coach

John Kavanagh, is 'behoorlijk boos' over het feit dat Joe Rogan, Conor McGregor interviewde. En wel direct na zijn UFC 264 headliner tegen Dustin Poirier afgelopen weekend. De Ier deed flinke bedreigingen uitgaan naar zijn rivaal Poirier waarvan Kavanagh zegt dat dit door de hormonen komt.

De uitspraak van Kavanagh deed nogal wat stof opwaaien mede door het woord 'hormonen' de link werd dan ook snel gelegd met gebruik van verboden middelen door McGregor. Volgens zijn hoofdcoach Kavanagh was dat omdat "The Notorious" op dat moment op het hoogtepunt van emoties was, ''een kwestie van opspelende hormonen", zei Kavanagh.

McGregor krijgt veel kritiek vanwege zijn gedrag na het gevecht bij UFC 264. Een nieuwe video waarin hij doodsbedreigingen uitspuwt richting Dustin Poirier en zijn vrouw Jolie, heeft de ronde gedaan en het zet hem nog meer in een kwaad daglicht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws