Bas Vorstenbosch vervangt Murat Aygun tegen Danyo Ilunga op Big Game 2 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bas Vorstenbosch vervangt Murat Aygun tegen Danyo Ilunga op Big Game 2

Bas Vorstenbosch vervangt Murat Aygun tegen Danyo Ilunga op Big Game 2

Op een last minute call vervangt Bas Vorstenbosch, Murat Aygun op Big Game 2

“Op zaterdag 10 maart vecht ik tijdens de BIG GAME #2 in Bochum, Duitsland tegen Danyo Ilunga. Afgelopen woensdag ben ik benaderd om deze partij op korte termijn aan te nemen. Na onderhandeling van mijn management is de deal rond en neem ik deze partij 18 dagen voor aanvang aan. ” Zo is te lezen op de Facebook pagina van Bas Vorstenbosch, die klaarblijkelijk Murat Aygun vervangt die oorspronkelijk gepland stond om de ring in te gaan tegen Danyo Ilunga.

In 2017 vierde Big Game zijn debuut in Bochum.

Tegelijkertijd kon organisator WiTo Sport-Events een begin maken met meten. Dat een voortzetting van de Wito sportevenementen “Big Game 2 – Finest Mixed Martial Arts & K1 Kickboxing Gala” zou volgen, was duidelijk. Gastheer zal opnieuw het Ruhr Congress Bochum zijn waar Wito sportevenementen met de koppeling tussen Glory veteranen Danyo Ilunga en de Nederlander Bas Vorstenbosch als late invaller een top partij wil neerzetten, omdat beide zwaargewichten staan ​​voor een open en spectaculaire vechtstijl en is de hele weg de smaak van het publiek zijn. Een knock-out hangt bijna in de lucht.

MMA vechters in een Muay Thai gevecht

MMA vechters Niko Lohmann en Lars Brockmann zullen elkaar ook treffen op het gala. Maar wie denkt dat dit een MMA gevecht zal zijn heeft het mis. Omdat beide vechters tegenover elkaar staan ​​volgens de regels van Full Muay Thai in de ring. Geheel naar de smaak van het publiek is de titel verdediger Oliver Althof ge-matched tegen Matthias Jaskóła. Beiden staan ​​bekend om hun vuurwerk van technieken.

Het belangrijkste evenement zal de strijd om de Cruiserweight World Championship titel worden. Hier is waar crowd pleaser Frederik Kretschmer gekoppeld is aan de uiterst gevaarlijke Indonesiër en wereldkampioen ISKA Rochel Gumuljo.

Bekijk ook

'Half dood in de ring!' Horror knock-out kickbokser

‘Half dood in de ring!’ Horror knock-out kickbokser (video)

Het publiek in de zaal was doodstil ...

Joe Joyce slaat Joseph Parker knock-out

Joe Joyce verslaat Joseph Parker met verbluffende ‘KO’! Daagt Usyk uit 🎥

De Britse Joyce scoorde een verbluffende KO-overwinning op Joseph Parker.

Floyd Mayweather schakelt Mikura Asakura uit knock-out Rizin

Mayweather (45) slaat Asakura knock-out in laatste seconde

Floyd Mayweather versloeg vandaag de Japanne

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page