Bas Rutten toegevoegd aan de Super Seminars World Series Nieuws
Nieuws

Bas Rutten toegevoegd aan de Super Seminars World Series

Bas Rutten toegevoegd aan de Super Seminars World Series

Er is nog een vechtsport legende toegevoegd aan de Super Seminars World Series namelijk Bas Rutten

Melden wij al eerder dat Andy Souwer samen met Jonathan Paul Ruiz in maart volgend jaar de Super Seminars World Series start, een uniek concept van meerdaagse seminars. Maakte beide heren vandaag via een Instagram video chat bekend dat nog een vechtsport legende is toegevoegd aan het rooster van coaches, en wel onze eigen Bas Rutten.

Bas Rutten toegevoegd aan de Super Seminars World Series

Top coaches zoals Jose Aldo

Het concept van de Super Seminar World Series draait onder andere op het samen brengen van meerdere top vechters/coaches in een seminar, eerdere namen die bekend werden gemaakt zijn o.a. Jose Aldo (UFC en 10 jaar ongeslagen kampioen), Duane Ludwig, Andy Souwer, Jonathan Paul Ruiz, en meer zullen er nog volgen, deze worden op een later tijdstip bekend gemaakt. .

Kaartverkoop gaat hard

Sinds het bekend maken van de Super Seminars World Series is het een stormloop op de kaarten, ook uit Nederland want het eerste seminar wordt op 23, 24 en 25 maart 2018 gehouden in New York. Er zullen in 2018 nog meer seminars worden georganiseerd ook in Europa voor diegene die daar niet op willen wachten, Meld je aan door hier te klikken voor Super Seminars World Series NY, en beleef een seminar zoals je het nog nooit hebt gedaan. Wees er snel bij want de kaarten vliegen de deur uit!

Lees hier meer over de Super Seminar World Series

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws