Exclusief: Andy Souwer lanceert unieke Super Seminars World Series Nieuws
Nieuws

Exclusief: Andy Souwer lanceert unieke Super Seminars World Series

Exclusief: Andy Souwer lanceert unieke Super Seminars World Series

Een van Nederlands top kickboksers en MMA vechter Andy Souwer komt met een uniek seminar concept

Wie Andy Souwer kent weet dat hij een van Nederlands beste kickboksers is die ook nog eens in MMA heeft laten zien een topper te zijn. Vechtport Info had een exclusief interview met Andy over zijn nieuwe initiatief de Super Seminars World Series, die hij samen met Jonathan Paul Ruiz in het leven heeft geroepen. Wij spraken Andy thuis in het immer gezellige Den Bosch, over het concept en zijn aankomende gevechten.

Super Seminars World Series

Je vraagt je wellicht af wat de Super Seminars World Series inhoudt, wel dat kunnen wij heel kort uitleggen. Iedereen kent het fenomeen Seminars wel die door sporters worden gegeven, echter heb je dan te maken met één specifieke sporter, en is het vaak maar een paar uur of een dag, Souwer en Ruiz brengen dat concept naar een hoger niveau. Daarnaast wordt het een wereldwijd initiatief wat in maart 2018 start en wel in New York (USA), de naam "Super Seminars World Series" zegt het al, wereldwijde seminars, maar er is meer....

Andy en zijn partner Chantal
Andy en zijn partner Chantal

Grootheden uit de vechtsport zoals UFC's Jose Aldo als leermeester

Het meer in de Super Seminars World Series is onder andere het scala aan grootheden uit de vechtsport die hun kennis en kunde zullen overdragen, zo is bij de aftrap in maart (23, 24, en 25 maart), en u leest het goed de seminars duren maar liefst drie dagen, UFC vechter en tien jaar ongeslagen kampioen Jose Aldo een van de mentoren die je zult treffen. Even ter reminder Connor McGregor was degene die Aldo na een tien jaar lange overheersing van zijn gewicht divisie van de troon stootte, een absolute grootheid dus. Maar dat is nog niet alles, ook Duane Ludwig zal in New York acte de présence geven. Ludwig houdt het onofficiële snelste knockout-record in de UFC na zijn overwinning tegen Jonathan Goulet (in 0:06) op UFC Fight Night 3. En natuurlijk zal Andy zelf ook degene zijn die je dingen gaat bijbrengen.

Een unieke kans

"Van wie dan de beste kan je het meeste leren zegt Souwer, stuk voor stuk zullen de vechters die les geven op een seminar bestaan uit internationale topvechters", zo zegt hij. New York is de opmaat naar meer want ook Europa zal een groots opgezet aantal Super Seminars World Series gaan hosten. Echt een unieke kans om van de beste te leren volgens ons, de seminars zijn open voor iedereen die mee wil doen. Op de vraag of er ook al Nederlandse deelnemers zich hebben gemeld voor New York is Andy duidelijk," ja er is een aantal mensen wat al kaarten heeft geregeld, en tickets", er is een speciale actie om deel te nemen want in december zijn de kaarten extra scherp geprijsd", daarna worden deze iets duurder, het is een speciale actie voor de vroege inschrijvers", zegt Souwer. En met $300 per kaartje lijkt ons dat ook niet duur.

Eigen carrière

Aangezien Andy Souwer nog steeds zelf actief is als kickbokser en MMA vechter, hadden wij natuurlijk ook de vraag, wat wij daar de komen periode en volgens jaar nog kunnen verwachten. Als antwoord op onze vraag of hij in 2018 meer dan de nu bekende partijen zal vechten is hij duidelijk, Ja er komen meer partijen aan, echter zijn wij daar nog over in onderhandeling, maar dat ik veel in de ring zal staan is duidelijk". Op Enfusion Live 5th Anniversary (februari 2018 te Eindhoven) is Andy te aanschouwen in een partij tegen Tayfun Ozcan, deze is wellicht jonger dan Andy maar zal een flinke kluif krijgen.

Souwer staat bekend om zijn goede vecht techniek en zijn uithoudingsvermogen, echt old school knokken en daar is de jongere generatie niet zo mee bekend. Een partij die geboekt stond in Duitsland WSC op 7 juli is helaas afgelast, het hele gala gaat niet door wegens organisatorische problemen, maar wil je Andy Souwer live in actie zien of mee doen aan een super seminar, dan is hier je kans.... Meld je aan door hier te klikken voor Super Seminars World Series NY, en beleef een seminar zoals je het nog nooit hebt gedaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws