Badr vs Overeem! Recordaantal abonnees Videoland aangesloten Nieuws
Nieuws

Badr vs Overeem! Recordaantal abonnees Videoland aangesloten

Badr vs Overeem! Recordaantal abonnees Videoland aangesloten

Badr Hari en Alistair Overeem hebben voor een recordaantal nieuwe abonnees voor Videoland gezorgd. De streamingdienst had zaterdag de meeste streams op één dag met Glory Collision 4.

De uitzending van Glory Collision 4 met in de headliner Badr Hari tegen Alistair Overeem heeft goed gescoord voor Videoland. Hoeveel nieuwe abonnees zich hebben aangemeld maakte RTL niet bekend, wel dat een oud record uit 2018 met 50% werd overstegen.

Badr trekt veel publiek aan

Er werd bijna 3 uur gekeken naar het Collision 4 event welke plaatsvond in het Gelredome te Arnhem. Badr die tegen een verlies aanliep tegen Overeem maakte staande in de ring bekend te overwegen om te stoppen.

Videoland kocht recentelijk de uitzendrechten van Glory Kickboxing. Het is niet alleen te hopen voor de fans, maar ook voor Glory en de streamingdienst dat Badr niet stopt. Deze staat naast Rico Verhoeven bekend als een van de grootste publiekstrekkers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws