'Badr is mijn idool niet meer': Wrzosek open voor rematch (video) Nieuws
Nieuws

'Badr is mijn idool niet meer': Wrzosek open voor rematch (video)

'Badr is mijn idool niet meer': Wrzosek open voor rematch (video)

Arek Wrzosek zegt dat Badr Hari zijn idool niet meer is na alles wat er gebeurde tijdens Glory 80 in Hasselt eerder dit jaar. Het evenement werd verstoord door rellen in het publiek en de Pool werd ontslagen door de kickboksorganisatie. Wel zegt Wrzosek open te staan voor een rematch maar op zijn voorwaarden.

Sportnieuws vloog recentelijk naar Polen om Wrzosek te interviewen en zijn kant van het verhaal te horen. Daar zegt de Pool onder andere dat Glory hem niet fair behandelde en alleen maar aan 1 persoon (Badr Hari. red.) denken.

Op de vraag of Wrzosek die zegt bij een grote MMA-vechtsportorganisatie te hebben getekend Badr nog als idool ziet: ,,Nee, na alles wat er gebeurt is is hij mijn respect kwijt, na alles wat hij poste na het gevecht.ik wens hem het beste. Maar hij is mijn idool niet meer."

Alleen op MMA-regels

Een rematch tegen Badr zou Wrzosek wel zien zitten maar op speciale regels en in het MMA-vechten. Ook al ziet hij dat zelf niet snel gebeuren. Ook werd Wrzosek die een groot voetbalfan is gevraagd naar onder andere AJAX; ,,Als ADO Den Haag Ajax haat, dan haat ik die club ook", zegt de Pool lachend maar zegt verder geen problemen met de club te hebben (zie onderstaande video).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws