Ex-Glory Arek Wrzosek toont zijn MMA-Skills: 'nieuwe stap?' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ex-Glory Arek Wrzosek toont zijn MMA-Skills: 'nieuwe stap?' (video)

Ex-Glory Arek Wrzosek toont zijn MMA-Skills: 'nieuwe stap?' (video)

Arek Wrzosek werd twee weken geleden aan de kant gezet door Glory Kickboxing. Maar het lijkt erop dat de Pool zich daar niet verder aan stoort en alvast zijn MMA-technieken aanscherpt.

De rellen in Hasselt waardoor het het evenement Glory 80 voortijdig werd afgeblazen lagen ten grondslag aan het ontslag van Wrzosek. De Poolse vechter werd via een e-mail verteld dat het einde oefening was. Wrzosek deed gisteren zijn verhaal tegen onze redactie en blikt nu schijnbaar verder.

Tijdens zijn interview liet Wrzosek al doorschemeren een aantal nieuwe opties en aanbiedingen te bekijken. Immers versloeg hij kickbokslegende Badr Hari, iets wat de marktwaarde van de Pool een flinke boost gaf. Aan de video te zien maakt Wrzosek er geen half werk van en is serieus aan het trainen

UFC, Bellator of KSW

De vraagt rijst waar de topatleet terecht gaat komen. Namen van grote organisaties zoals UFC, Bellator MMA en het Poolse KSW worden in de wandelgangen genoemd. Verwacht wordt dat binnenkort bekend wordt waar Wrzosek zijn vecht carrière voort zal zetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws