Wraak! Doumbé wil UFC'er Strickland pak slaag geven na belediging Nieuws
Nieuws

Wraak! Doumbé wil UFC'er Strickland pak slaag geven na belediging

Wraak! Doumbé wil UFC'er Strickland pak slaag geven na belediging

Cedric Doumbé wil de beledigende mond van UFC-vechter Sean Strickland dicht slaan. De Amerikaan die last minute tegen Nassourdine Imavov vocht afgelopen weekend noemde de Fransen een stelletje mietjes. Doumbé pikt dit niet en ziet zijn kans schoon alsnog de UFC binnen te komen.

Ex Glory Kampioen Doumbé beleefde welhaast de kortste UFC carrière ooit. De Fransman tekenden een contract bij de grootste MMA vechtsport organisatie ter wereld, maar werd vrijwel direct ook weer aan de kant gezet. Reden, volgens de Franse MMA regels had Doumbé te weinig prof gevechten gehad en moch zijn debuut niet maken in Parijs.

Doumbé uitgedaagd door Murthel Groenhart

Nu Strickland zijn gal spuwde over de Fransen, blijkt Doumbé wraak te willen nemen voor al zijn landgenoten en smeekt UFC baas Dana White om een gevecht. ,,AUB, ik smeek je Dana White geeft mij deze gast voor de volgende UFC in Parijs", twitterde Doumbé met een foto van Strickland erbij (lees verder onder video).

Strickland leek het wel grappig te vinden maar is niet onder de indruk. Doumbé werd afgelopen week zelf ook uitgedaagd door langetijds Glory rivaal Murthel Groenhart. Deze wil tegen de Fransman vechten hetzij in een MMA-gevecht of in de kickboksring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws