Badr Hari verwelkomt K1 Wereldkampioen Roel Mannaart Nieuws
Nieuws

Badr Hari verwelkomt K1 Wereldkampioen Roel Mannaart

Badr Hari verwelkomt K1 Wereldkampioen Roel Mannaart

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Niemand minder dan Badr Hari bij het welkom thuis comité

Naast vele vrienden en familie was er wel een heel bijzonder welkom voor Roel, namelijk kickboks legende Badr Hari die recentelijk een geslaagde comeback maakte tijdens GLORY 51 tegen Hesdy Gerges in Rotterdam. Dit geeft aan hoe belangrijk de titel is die Mannaart binnen heeft gehaald, hij deed dit door Antonio Plazibat te verslaan. In het verleden was de K1, het toernooi waar men wilde vechten als kickbokser. Vele grote namen hebben er aan meegedaan, Ernesto Hoost, Peter Aerts, Remy Bonjasky en natuurlijk Badr Hari zelf, Hari werd in 2007 de eerste K-1 zwaargewicht kampioen en deze titel mag Mannaart nu ook dragen.

Badr Hari verwelkomt K1 Wereldkampioen Roel Mannaart

herleving van de K-1 in Nederland

Dat Mannaart de K-1 wereldtitel nu mee naar Nederland neemt is een mooie opsteker, er wordt zelfs gesproken over de herleving van de K-1 in Nederland. En wat velen betreft is dat zeker zo, wij feliciteren Roel met zijn top prestatie en wilde dit feit niet zomaar laten voorbij gaan. OSU!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws