'Badr Hari vecht dan toch ook?' Finale House of Glory zorgt voor verwarring Nieuws
Nieuws

'Badr Hari vecht dan toch ook?' Finale House of Glory zorgt voor verwarring

'Badr Hari vecht dan toch ook?' Finale House of Glory zorgt voor verwarring

De poster van het finale gevecht van House of Glory het talentenprogramma van Glory Kickboxing zorgt voor verwarring onder de kickboksfans.

Na een onderlinge strijd tussen een aantal getalenteerde vechters die streden om een felbegeerde plek op het Glory vechters rooster, volgt zaterdag 7 oktober 2023 de ontknoping als Robin Ciric en Anwar Ouledchaib de finale uitvechten, en een van hen met een Glory contract op zak naar huis kan.

Echter zorgt de datum van het gevecht bij House of Glory voor verwarring, omdat op dezelfde dag Badr Hari die een van de team coaches is zelf vecht op Glory 89 in Bulgarije. Ook reageert een fan door te zeggen dat Ouledchaib al eerder een poster deelde met een andere datum: "Op je verhaal had je het al gepost daar staat de datum 25 Juli bro. Allang al gevochten hier staat oktober ze willen ons flashen", schrijft deze.

Spannende House of Glory finale

Toch neemt het de spanning omtrent de finale tussen Robin Ciric en Anwar Ouledchaib niet weg. De twee knokkers zullen alles geven om de hoofdprijs, een Glory contract binnen te trekken. Bovendien wordt het dubbel genieten zaterdag voor de fans.

"Mij zal het verder weinig boeien of zij al gevochten hebben, het wordt een mooie dag Glory kijken. Eerst Robin en Anwar zien knokken en daarna Glory 89", schrijft een enthousiaste fan. Het blijft dus nog even spannend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws