Badr Hari en Mocro Maffia kaskrakers voor Videoland Nieuws
Nieuws

Badr Hari en Mocro Maffia kaskrakers voor Videoland

Badr Hari en Mocro Maffia kaskrakers voor Videoland

Badr Hari blijkt samen met de serie Mocro Maffia een grote publiekstrekker voor streamingdienst Videoland. RTL Group het bedrijf achter Videoland meldt dat er al ruim 1,1 miljoen accounts zijn bij haar streamingdienst.

Het algemeen bekend dat Badr Hari een grote publiekslieveling is bij de kickboksfans. De Marokkaans-Nederlandse topvechter lijkt niet alleen de evenement zalen vol te krijgen, ook voor videoland is hij een van de abonnee trekkers door zijn populariteit. Ok de serie Mocro Maffia is een grote hit. De Glory kickbokswedstrijden zijn sinds kort te zien op Videoland en dat werkt flink mee aan de populariteit.

Betaald kijken

Een vergelijk met vorig jaar laat zien dat Videoland een groei van 10 procent heeft doorgemaakt. Videoland heeft in het derde kwartaal van dit jaar opnieuw nieuwe abonnees getrokken. Thomas Rabe topman van RTL Group is blij met de resultaten die 195 miljoen euro omzet genereerde samen met RTL+.

De groei is nog niet over volgens Rabe die zegt dat het moet lukken de doelstelling voor dit jaar ruimschoots te halen. Eerder waren de Glory wedstrijden gratis te zien bij Veronica. Voor een abonnement bij Videoland moet betaald worden. Maar hebben de kickboksfans geen bezwaar om hiervoor geld neer te tellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws