Badr Hari eert vechtlegende! 'het beste moet nog komen' Nieuws
Nieuws

Badr Hari eert vechtlegende! 'het beste moet nog komen'

Badr Hari eert vechtlegende! 'het beste moet nog komen'

Badr Hari is een man van weinig woorden, maar als de kickbokslegende spreekt is dit vaak met een reden. Vandaag spreekt Badr zich uit over vechtlegende Melvin Manhoef, waarop hij zegt trots op te zijn en een inspiratiebron voor de vechtsport te vinden.

Hij is zelf een van de grootste ter aarde als het om vechtsport gaat, Badr Hari. Vandaag eert hij nog een legende in de vorm van Melvin Manhoef die in het kickboksen en MMA-vechten grote successen haalde. Deze vecht binnenkort voor de laatste keer bij Bellator MMA ter afsluiting van een mega carrière.

Her beste komt nog

,,Melvin, voor je laatste gevecht, zou ik je willen vertellen hoe blij ik was om al die jaren met jouw als te delen kampioen", schrijft Badr op Instagram. Je bent dagelijks een echte inspiratiebron geweest en geeft constant het voorbeeld om op het hoogste niveau te presteren. "

,,Jouw vastberadenheid, je arbeidsethos maar ook je onfeilbare teamgeest zijn de essentie van onze sport. Je bent een man van uitdagingen en je kunt met trots terugkijken op je prestaties in kickboksen en MMA. Je zult de handschoenen over een paar weken ophangen, maar het beste moet nog komen voor je broer", aldus Badr.

Het laatste gevecht van Manhoef zal plaatsvinden tijdens Bellator MMA in de 3Arena in Dublin Ierland op 23 september. Daar treft de Surinaams-Nederlandse topvechter de gevaarlijk Joel Romero.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws