Badou Jack scoort waanzinnige KO op Hany Atiyo in Abu Dhabi (video) Nieuws
Nieuws

Badou Jack scoort waanzinnige KO op Hany Atiyo in Abu Dhabi (video)

Badou Jack scoort waanzinnige KO op Hany Atiyo in Abu Dhabi (video)

Badou Jack breidde zijn huidige overwinningsreeks uit naar vier op rij gisteravond in Abu Dhabi en scoorde een brute KO in de eerste ronde op Hany Atiyo. Jack een voormalig WBC-kampioen supermiddengewicht, kwam voor het eerst weer in actie sinds november 2021.

Ondertussen had Hany Atiyo voor het laatst in de ring gestaan in november 2020, waar hij in de vijfde ronde een TKO-verlies leed op Lambert Fogoum. De meest recente overwinning van de Egyptenaar was in 2016, een TKO-overwinning op Medhat El Housny.

Binnen de eerste ronde

Het gevecht tussen Badou Jack en Atiyo kwam niet verder dan de openingsminuut. Jack was in staat om verbinding te maken met een verwoestende springende linkse hoek in de vroege momenten van de wedstrijd. Deze liet de Egyptenaar op het canvas neerstorten.

Of en wanneer Jack opnieuw zal vechten, valt nog te bezien, maar de 38-jarige heeft duidelijk nog wat strijd in zich. Naast Jack tegen Atiyo, was op het 'Mayweather tegen Moore' evenement van vanavond ook de terugkeer van Anderson Silva te zien. Deze nam het op tegen Bruno Machado in een oefenwedstrijd van acht ronden. Silva kwam als winnaar uit de bus.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws