UFC-legende Silva sloopt Machado in niet goedgekeurde bokswedstrijd (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

UFC-legende Silva sloopt Machado in niet goedgekeurde bokswedstrijd (video)

UFC-legende Silva sloopt Machado in niet goedgekeurde bokswedstrijd (video)

Anderson Silva de 47-jarige UFC-legende pakte Bruno Machado flink aan in hun oefenbokswedstrijd afgelopen in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten.

Er werd geen winnaar uitgeroepen omdat het gevecht niet was goedgekeurd door een boksbond. Hoewel Silva waarschijnlijk zou hebben gewonnen op de scorekaarten van de jury in een officiële wedstrijd.

Silva had geen probleem om Machado te verslaan tijdens het gevecht, welke bestond uit acht rondes van twee minuten. "The Spider" haalde zijn tegenstander uit elkaar met zijn soepele slag en dicteerde het tempo. Het grootste moment van het gevecht kwam aan het einde van de vijfde ronde toen Silva, Machado met een rechtse hoek neerhaalde.

Naar de grond

Silva kwam in het evenement terecht nadat hij twee opeenvolgende bokswedstrijden had gewonnen sinds hij in 2021 overstapte van mixed martial arts. Hij versloeg Julio Cesar Chavez Jr. via punten en Tito Ortiz door knock-out in respectievelijk juni en september vorig jaar.

Silva-Machado was het co-hoofdevenement van een Global Titans-show met als headliner een oefenbokswedstrijd tussen Floyd Mayweather en Don Moore. Ook hier werd geen winnaar uitgeroepen maar was het wel een vermakelijk gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws