Bad Bitch: Knokker Paige VanZant zet internet op zijn kop – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bad Bitch: Knokker Paige VanZant zet internet op zijn kop

Bad Bitch: Knokker Paige VanZant zet internet op zijn kop

Paige VanZant schroomt niet om naaktfoto’s van zichzelf op Instagram de delen. Gisteren voegde de mooie blondine een spraakmakend plaatje toe aan het online verhalen medium.

Voormalig UFC-vechter Paige VanZant kent de kracht van het internet geen geheimen meer. Naast het feit dat zij een lekker potje kan knokken laat zij haar goed gelukte lichaam graag zien. Nee VanZant steekt haar welvingen niet graag onder stoelen of banken.

Bad to the bone

Kortgeleden verliet de sexy blondine de MMA-kooi die zij omruilde voor de bloederige Bare Knuckle boksring. VanZant trekt de stoute schoenen aan stapt in de wereld van het blote vuist boksen.

De populaire VanZant, zal naar verwachting haar Bare Knuckle Fighting debuut maken tijdens het SuperBowl-weekend tegen Britain Hart. Vrijdag keken VanZant en Hart elkaar voor het eerst in de ogen. Weliswaar in een iets geregisseerde staredown maar de toon werd gezet.

Niet bang

Bij de geplaatste foto met de tekst ‘Bad Bitch’ er in lijkt zij een statement te willen maken. “Mijn lippen zijn het pistool, mijn glimlach is de trekker, mijn kussen zijn de kogels. Noem me een moordenaar. ” Aldus VanZant’s onderschrift bij de verbluffende foto.

Bang om gehavend uit de strijd te komen met Hart is VanZant niet. “Een snee in je gezicht geneest altijd. Ik ben al eerder opengehaald en mensen denken nog steeds dat ik mooi ben. Het heeft mijn carrière nog geen pijn gedaan. Ik heb het gevoel dat ik op dit punt goed genoeg zal worden betaald, dat ik plastische chirurgie kan ondergaan”,aldus VanZant.

Bekijk ook

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Vechter scoort STRIJKPLANK knock-out tijdens MMA-debuut (video)

De Brit verraste zijn tegenstander met een knie en een trap naar het hoofd.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page