Bad Bitch: Knokker Paige VanZant zet internet op zijn kop Nieuws
Nieuws

Bad Bitch: Knokker Paige VanZant zet internet op zijn kop

Bad Bitch: Knokker Paige VanZant zet internet op zijn kop

Voormalig UFC-vechter Paige VanZant kent de kracht van het internet geen geheimen meer. Naast het feit dat zij een lekker potje kan knokken laat zij haar goed gelukte lichaam graag zien. Nee VanZant steekt haar welvingen niet graag onder stoelen of banken.

Bad to the bone

Kortgeleden verliet de sexy blondine de MMA-kooi die zij omruilde voor de bloederige Bare Knuckle boksring. VanZant trekt de stoute schoenen aan stapt in de wereld van het blote vuist boksen.

De populaire VanZant, zal naar verwachting haar Bare Knuckle Fighting debuut maken tijdens het SuperBowl-weekend tegen Britain Hart. Vrijdag keken VanZant en Hart elkaar voor het eerst in de ogen. Weliswaar in een iets geregisseerde staredown maar de toon werd gezet.

Niet bang

Bij de geplaatste foto met de tekst 'Bad Bitch' er in lijkt zij een statement te willen maken. “Mijn lippen zijn het pistool, mijn glimlach is de trekker, mijn kussen zijn de kogels. Noem me een moordenaar. " Aldus VanZant's onderschrift bij de verbluffende foto.

Bang om gehavend uit de strijd te komen met Hart is VanZant niet. "Een snee in je gezicht geneest altijd. Ik ben al eerder opengehaald en mensen denken nog steeds dat ik mooi ben. Het heeft mijn carrière nog geen pijn gedaan. Ik heb het gevoel dat ik op dit punt goed genoeg zal worden betaald, dat ik plastische chirurgie kan ondergaan",aldus VanZant.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws