Home / Nieuws / Boks Nieuws / Blondje Paige VanZant heeft tegenstander voor Bare Knuckle debuut

Blondje Paige VanZant heeft tegenstander voor Bare Knuckle debuut

Op 5 februari maakt voormalig UFC-vechter en sexy model Paige VanZant haar debuut in de bloederige bokssport Bare Knuckle. Gisteren daagde zij haar eerste tegenstander uit.

Paige VanZant lijkt een liefelijk blond poppetje met een sexy uitstraling maar vergis je niet. Tijdens haar carrière als MMA-vechter deed zij 13 gevechten waarvan zij er 8 won en 5 verloor. Gezegend met een welgevormd lichaam veroverde VanZant menig mannenhart. Op Instagram is zij niet verlegen en plaatst daar de ene na de andere niets verhullende foto. Vaak ook samen met haar man en MMA-vechter Austin Vanderford.

Dan maar met de blote vuist

Aan de Instagram escapades houdt het stel een aardig zakcentje over. VanZant verklaarde eerder dat zij meer geld verdiend met poseren in haar naakte niksie dan met vechten. Zij ging dan ook met pensioen bij de UFC. Echter kruipt het bloed waar het niet gaan kan en sloot zij zich aan bij Bare Knuckle Championship kortweg BKFC.

Bare Knuckle is geen vechtsport voor mietjes want je bokst er met je blote handen. Veel bloed en open wonden maar ach ja je wilt wat als vechter. Zo moet VanZant ook hebben gedacht. Recentelijk maakte de grote baas van BKFC David Feldman bekend dat de blondine in het nieuwe jaar haar debuut zou maken.

Nou vooruit dan

5 februari werd geprikt maar een tegenstander was nog niet bekend. Tot gisteravond tijdens het BKFC 14 event waar overigens de snelste knock-out ooit viel. Trok de blonde seksbom de stoute schoentjes aan en nam de uitdaging aan van de overschrokken Britain Hart uit. Hart kwam vers haar partij tegen Randine Eckholm. Even voor de volledigheid Hart mepte Eckholm in ronde 4 knock-out.

BEKIJK DE SNELSTE KNOCK-OUT OOIT HIER

In een scene zoals de fans gewend zijn van het WWE show worstelen stapte VanZant op Hart af. Klaarblijkelijk vooraf geoefend kwam daar dan de uitdaging. Hart en VanZant accepteerde beiden en de mondelinge afspraak om te gaan knokken staat. Er staat VanZant nog wat te wachten want met zachte handjes zal zij niet worden aangepakt door Hart.

Bekijk ook

Vrouwelijke ‘HULK’ belooft tegenstander compleet te slopen

Gabi Garcia (links) Kyla Harrison (rechts) Gabi Garcia, de Braziliaanse reuzin ook bekend als de ...

BRUTE RUS: ‘Ik maak een snel einde aan Alistair Overeem’

Alexander Volkov zegt niet te verwachten dat zijn gevecht met Alistair Overeem 6 februari niet lang zal duren. Sterker nog de Rus zegt geen vijf rondes nodig te hebben om de Nederlander te verslaan.

Kans op doodstraf voor moordende MMA-vechter groot

Cedric Marks staat terecht voor de moord op zijn ex-vriendin en haar vriend. Marks vermoorde ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page