Backflip: Vechter knakt vinger op zijn plek na knock-out Nieuws
Nieuws

Backflip: Vechter knakt vinger op zijn plek na knock-out

Backflip: Vechter knakt vinger op zijn plek na knock-out

Damian Janikowski is een man van staal. Dat bewees de MMA-vechter afgelopen weekend tijdens het KSW 59 evenement in Polen. Na een knock-out ging raakte zijn vinger uit de kom die hijzelf terug zette.

In zijn wedstrijd tegen voormalig Bellator knokker Jason Radcliffe, ontlaadde Janikowski zich op zijn rivaal totdat de scheidsrechter tussenbeide kwam om het gevecht te stoppen. Terwijl hij wegliep van de scheidsrechter en Radcliffe, hield Janikowski zijn linkerhand omhoog om te laten zien, dat zijn ringvinger niet langer recht omhoog stak. Maar onder een hoek stond en in de tegenovergestelde richting wees.

In plaats van in paniek te raken bij de afschuwelijke aanblik, wat een begrijpelijke reactie zou zijn geweest, sloeg Janikowski hem gewoon met een glimlach weer op zijn plaats. Vervolgens balde hij zijn handen tot vuisten en maakte vervolgens een backflip.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws