ANONIEME TIP: Bob Schrijber houdt sportschool dicht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / ANONIEME TIP: Bob Schrijber houdt sportschool dicht

ANONIEME TIP: Bob Schrijber houdt sportschool dicht

Bob Schrijber houdt sportschool dicht na anonieme tip aan gemeente

De nieuwe coronamaatregelen missen hun uitwerking niet, er wordt flink op los gemeld via anonieme tips dat sportscholen zich er niet aan zouden houden.

Bob Schrijber, een van de bekendste vechtsporters en uitbater van een sportschool in Krommenie houdt zijn sportschool even dicht. In een anonieme tip aan de gemeente werd gemeld dat Schrijber zich niet aan de nieuwe coronamaatregelen zou houden.

“Na een anonieme tip aan de gemeente waarin werd verteld dat wij groepslessen zouden gaan geven in onze sportschool, hebben wij besloten om in ieder geval tot aanstaande maandag avond onze deuren te sluiten, “zegt Schreiber op Facebook.

Niks aan de hand

“Dit omdat wij geen problemen op de hals willen halen en wij uitleg willen geven aan gemeente wat wij anders doen dan groepslessen. Wij hopen op jullie begrip in de voor iedereen lastige, vervelende, moeilijke tijden, “vervolgt hij. Aan onze redactie verteld Schrijber dat hij een speciaal systeem had ontwikkeld en dat onder andere de wijkagent daar naar gekeken had.

“Ik had de wijkagent over de vloer en heb hem uitgelegd hoe wij wilden gaan werken. En dat wij alles volgens de regels zoals door de Vechtsportautoriteit is aangegeven zouden uitvoeren. Volgens hem was er geen probleem. Nog geen uur later werd ik door een hoofd BOA gebeld dat er anoniem getipt was dat wij wel reguliere lessen zouden geven. “

Wijkagent

Schrijber was hier verbaast over zeker na het bezoek van de wijkagent. Overigens is Schrijber niet de enige die last heeft van anoniem tips. Een andere sportschoolhouder liet ons weten dat ook hij slachtoffer is van kwaadsprekerij. “Dit zijn gewoon NSB praktijken, wie er achter zit maakt me geen moer uit. Vast jaloezie maar dit ga je krijgen, echt Nederlands dit, iemand naaien, om misselijk van te worden, “zegt deze.

De nieuwe maatregelen die dinsdag werden aangekondigd zorgen voor nogal wat verwarring. Het is niet duidelijk wat nu precies onder een groepsles wordt verstaan. Met 30 man in een zaal is toegestaan maar er mag dan niet door 1 persoon les worden gegeven. Sportschoolhouders zoeken nu naar creative oplossingen om open te blijven en les te kunnen geven.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page