Kickbokslegende Andy Souwer 28 maart terug in de ring Nieuws
Nieuws

Kickbokslegende Andy Souwer 28 maart terug in de ring

Kickbokslegende Andy Souwer 28 maart terug in de ring
Kickbokslegende Andy Souwer 28 maart terug in de ring

De Nederlandse kickbokslegende Andy Souwer keert volgende maand terug naar de ring, niet bij ONE Championship maar voor een goed doel.

De 37-jarige Souwer is momenteel bezig met een terugkeer na afwezigheid van een oogblessure waaraan hij met succes werd geopereerd. Hij was gepland om deel te nemen aan de ONE Championship Kickboxing Grand Prix van vorig jaar, maar moest zich vanwege de blessure terugtrekken.

Senaid Salkicevic de tweevoudige K-1 Max-kampioen zal Souwer ontmoeten in een gevecht voor het goede doel tijdens het Super Cup Kickboxing-evenement in welke in Weiterstadt, Duitsland gehouden wordt.

Echte held

"Andy is een geweldig persoon en een echte held, hij luisterde naar mijn idee en hij zegt ja, laten we dit doen. We hebben samen een donatie-actie overwogen en we zullen u hierover de komende dagen informeren, ”schreef Salkicevic in de aankondiging.

Wanneer Souwer zijn rentree maakt bij ONE Championship is nog niet bekend, dat de top kickbokser die veel successen kende er op gebrand is bij ONE nogmaals zijn plek te claimen is buiten kijf. Als favoriet van de Kickboks fans zien deze hem dan ook graag snel terugkeren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws