Topkickbokser Andy Souwer met succes geopereerd Nieuws
Nieuws

Topkickbokser Andy Souwer met succes geopereerd

Topkickbokser Andy Souwer met succes geopereerd
Topkickbokser Andy Souwer met succes geopereerd

Een van Nederlands meest bekende kickboksers Andy Souwer werd afgelopen week met succes geopereerd.

Souwer die momenteel onder contract staat bij het welbekende ONE Championship, heeft een oogoperatie ondergaan. "Ik had er last van in mijn wedstrijden en ook buiten de ring, er moest echt wat gebeuren om mijn zicht te verbeteren," zegt de kickbokser tegen onze redactie.

Er is een nieuwe lens in een van zijn ogen geplaatst: "Het is wel even wennen ik draag nu één contactlens in plaats van twee, maar de operatie is goed verlopen. Ik moet het even een paar weken rustig aan doen. " Dat rustig aan doen zal voor Souwer niet gemakkelijk zijn.

Alles voor de sport

Hij maakte onlangs bekend dat hij online kickboksles video's gaat maken waar de eerste al van zijn verschenen. Met de video's wil Souwer niet alleen het publiek charmeren voor de sport maar ook laten zien dat het meer is dan alleen maar stoten en trappen.

Wanneer Souwer de ring weer ingaat is nog niet duidelijk, als het aan ONE ligt staat hij snel weer op het canvas. "Ik pak even mijn rust en dan gaan we de plannen weer maken om te vechten, "zegt Souwer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws