Andrew Tate vandaag opnieuw de Roemeense cel in gezet! 'Geen vrijheid' Nieuws
Nieuws

Andrew Tate vandaag opnieuw de Roemeense cel in gezet! 'Geen vrijheid'

Andrew Tate vandaag opnieuw de Roemeense cel in gezet! 'Geen vrijheid'

Andrew Tate en zijn broer Tristan Tate aangekondigd dat ze op zaterdag 12 augustus 2023 opnieuw de Roemeense cel in zullen gaan. Deze aankondiging heeft veel aandacht getrokken op sociale media en heeft zowel voor- als tegenstanders van de Tates in beroering gebracht ook al is het een 24-uurs ervaring.

Voormalig kickbokser en influencer Andrew Tate, een controversiële figuur op het gebied van zelfhulp en online persoonlijkheid, maakte de aankondiging via zijn Twitter-account. "Ik zal 24 uur doorbrengen in een nabootsing van mijn ervaring in de gevangenis", tweette hij. "Dit is een kans om mensen bewust te maken van de realiteit van het gevangenisleven en om mijn kijkers een dieper inzicht te geven."

Andrew Tate geeft vrijwillig vrijheid op en gaat opnieuw de cel in

Aanvankelijk gearresteerd als onderdeel van een onderzoek naar de georganiseerde misdaad op 29 december 2022, brachten de gebroeders Tate een aantal maanden door in de gevangenis voordat ze eind maart werden vrijgelaten. Vervolgens werden de Tate's onder huisarrest geplaatst wat recentelijk werd opgeheven maar zij mogen Roemenië niet verlaten.

Het gebeuren, dat gepland staat voor zaterdag 12 augustus 2023 vanaf 22:00 uur, zal live te volgen zijn op Rumble, een opkomend platform voor videostreaming. Volgens de aankondiging zullen de broers Tate zich onderwerpen aan omstandigheden die vergelijkbaar zijn met die van een gevangenisomgeving, inclusief beperkte bewegingsvrijheid, minimale voorzieningen en beperkt contact met de buitenwereld.

De Roemeense autoriteiten hebben nog niet gereageerd op de aankondiging, maar het is waarschijnlijk dat ze nauwlettend zullen toezien op het evenement om ervoor te zorgen dat het binnen de wettelijke grenzen blijft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws