Anderson Silva: 'Waar en wanneer jij wilt, McGregor!' Nieuws
Nieuws

Anderson Silva: 'Waar en wanneer jij wilt, McGregor!'

Anderson Silva: 'Waar en wanneer jij wilt, McGregor!'
Anderson Silva: 'Waar en wanneer jij wilt, McGregor!'

Tegen Ariel Helwani van ESPN zei Conor McGregor dat hij Khabib Nurmagomedov met een overweldigende knock-uit tegen het canvas zou meppen. Maar The Notorious kijkt graag alvast vooruit en deelt mee dat een rematch met Floyd Mayweather en Anderson Silva ook op zijn bucketlist staan.

Van de rematch met Floyd Mayweather geeft McGregor aan dat het of een boksmatch wordt of een MMA-gevecht, niet iets met aangepaste regels. Over Anderson Silva zij de Ier het volgende: "Ik zweer bij God. Anderson is een legende in het spel. Wat is het verschil tussen hem en Georges St-Pierre? Geen, het is precies hetzelfde. Ik ga alleen nog gevechten aan die me interesseren of betekenis hebben."

Anderson Silva

De 43-jarige Anderson Silva die tot november van dit jaar is geschorst reageerde volgens MMAJunkie als volgt:

"Het zou een grote eer zijn om mezelf te testen door te vechten met Conor McGregor. Hij is een eclectische vechter en heeft al bewezen dat hij gerespecteerd verdiend. Laten we dit gebeuren!

De UFC wil toch supergevechten? Ik weet zeker dat fans uit alle vier hoeken van de wereld dit gevecht willen zien.
Uit professioneel oogpunt geloof ik dat het geweldig zou zijn om mijn martial-arts capaciteiten te testen met een vechter als Conor Mcgregor, in een echt supergevecht! Nu is hij gefocust op zijn gevecht tegen Khabib Nurmagomedov, maar na dat gevecht ben ik klaar voor deze uitdaging! Wanneer en waar hij maar wil. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws