'Anabooltje!' Bokskoning Fury gaat los op rivaal (video)
Home / Nieuws / ‘Anabooltje!’ Bokskoning Fury gaat los op rivaal (video)

‘Anabooltje!’ Bokskoning Fury gaat los op rivaal (video)

Bokskoning Tyson Fury gaat flink los op Oleksandr Usyk en noemt deze een anabolen en steroïden gebruiker. De Brit wil Usyk een lesje leren en de titels van Joshua naar Engeland terug te brengen.

Als het op confrontatie zoeken aankomt neemt Fury nooit een blad voor de mond. Zijn laatste tirade is voor Usyk die in de ogen van Fury niets meer is dan een anabolen en steroïden gebruiker. De Oekraïne pakte in een verrassend gevecht eind vorig jaar alle bokstitels af van Anthony Joshua.

Anabolen gebruiker

Niet dat Fury wraak wil nemen voor Joshua die hij ook maar niets vindt, maar het feit dat Usyk vanaf middengewicht doorstootte naar de zwaargewicht divisie stoort de Brit. ,,Je weet dat ik niet kan geloven dat AJ (Anthony Joshua. red.) is verslagen”, zegt Fury in de video. En dat Oekraïne alle zwaargewicht titels heeft na al mijn harde werk om ze te pakken.”

Fury en Joshua stonden gepland te vechten, echter gooide Deontay Wilder roet in het eten door zijn herkansing clausule te claimen voor een derde gevecht met Fury. Deze vond plaats en Fury strafte de Amerikaan genadeloos af, ongetwijfeld gedreven door wrok.

Nutteloze sukkel

,,Jij grote, nutteloze sukkel! Je bent een kleine steroïde man uit het middengewicht en pakte alle titels! Maar er zal een echte Britse Lancaster-bommenwerper zoals ik voor nodig zijn. Om jou de nutteloze kleine sukkel van de titels te ontlasten en ze terug te brengen naar Groot-Brittannië”, aldus Fury.

Dat het Fury menens is laat hij extra blijken; ,,Eerlijk. Breng hem naar mij! De zigeunerkoning! Breng hem bij mij en ik zet hem op zijn plaats. Ik zal hem weer van de titels ontdoen.”

Bekijk ook

Oud UFC’er MEPT fan in gezicht! ‘Hij wilde vechten’

UFC-legende Don Frye kreeg tijdens UFC 270 afgelopen weekend ruzie

Pak slaag door koude Pizza! ‘Daar gaat je bestelling’ (video)

Wat doe je als een pizza die je hebt besteld koud is?

Waarom ‘The Rock’ nooit in de UFC heeft gevochten!

Dwayne Johnson is een reus van een vent

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page