Home / Nieuws / Amsterdam een stuk veiliger door ‘vechtsport legende’ Bert Kops

Amsterdam een stuk veiliger door ‘vechtsport legende’ Bert Kops


Wie Bert Kops inmiddels niet kent heeft onder een steen geleefd, de vechtsport trainer en inmiddels een bekend BNer staat veel in de belangstelling, en met reden.

“Bij Bert Kops moet je trainen wil je goed leren vechten”, aldus de woorden van Rick Brandsteder die wij recentelijk nog interviewde voor zijn deelname aan RTL Boxing Stars. En niet alleen bekende BNers weten hun weg te vinden naar de wereldberoemde sportschool van Kops, maar ook vechters van over de hele wereld zijn er regelmatig te vinden.

Niet alleen heeft Kops de Bellator wereldkampioen Gegard Moisasi in huis, maar trainen in hun voorbereidingen vechters graag bij Kops. Zo was recentelijk de Belgische MMA-vechter Cindy Dandois te vinden in de gym van Kops, zij maakt aankomend weekend haar debuut bij Bellator in Israel.

Amsterdam een stuk veiliger door 'vechtsportlegende' Bert Kops

Bekende Nederlander

Ook heeft de de media Kops inmiddels ontdekt en speelt hij mee in films, en is nu dor heel Amsterdam te zien op reclame Abri’s waar hij te zien is in een campagne voor PAN Amsterdam, een beurs voor kunst, antiek en design. Kops is gefotografeerd voor de campagne door de bekende fotograaf Erwin Olaf.

Dat vechtsport legendes als Kops worden gevraagd is een teken dat de acceptatie van de sport breed gedragen wordt. Als men zich nog niet veilig voelde in Amsterdam, dan kan dat nu want Bertje Kops kijkt tenslotte mee.

Bekijk ook

Heftig: UFC-vechter Ray Borg overleeft auto ongeluk

Het zit Ray Borg niet erg mee, een ernstig ziek zoontje een tegenzittende MMA-carierre en nu een zwaar ongeluk.

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

REGIO NIEUWS UITGELICHT