Veelzijdige Noach Blyden verslaat 8-voudig Muay Thai en kickboks kampioen Nieuws
Nieuws

Veelzijdige Noach Blyden verslaat 8-voudig Muay Thai en kickboks kampioen

Veelzijdige Noach Blyden verslaat 8-voudig Muay Thai en kickboks kampioen

Noach Blyden heeft afgelopen zondag een historische MMA-wedstrijd gewonnen tijdens het LFL 9 event in Amsterdam.

De veelzijdige Blyden versloeg Kevin Ward, een 8-voudig Muay Thai en kickboks kampioen uit Engeland, die ook al 12 jaar ervaring had in MMA-wedstrijden. Het gevecht vond plaats op het Levels Fight League-evenement in de Westergasfabriek in Amsterdam. Deze werd voor de eerste keer omgetoverd tot een waar Colosseum. Blyden won de wedstrijd in de eerste ronde met een TKO.

Veelzijdige Noach Blyden verslaat 8-voudig Muay Thai en kickboks kampioen Kevin Ward

Met deze overwinning voegt Blyden een indrukwekkende prestatie toe aan zijn cv. Naast vechten was Blyden al te zien in verschillende tv-programma's, waaronder de reality game show "Get the f*ck out of my house". Hij ging destijds naar huis met bijna €50.000.

Ondanks zijn drukke leven als vader van vijf kinderen, blijft Blyden op het hoogste niveau presteren in de sportwereld. Hij wil anderen motiveren en inspireren door te laten zien dat alles mogelijk is als je erin gelooft en er volledig voor gaat.

Blyden is geen onbekende in de vechtsportwereld. Hij is de vaste sparringpartner van Glory kampioen Donovan Wisse en heeft ook geholpen bij de voorbereidingen van andere bekende vechters.

4 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws