Alexander Volkanovski wil een statement maken met verslaan Max Holloway Nieuws
Nieuws

Alexander Volkanovski wil een statement maken met verslaan Max Holloway

Alexander Volkanovski wil een statement maken met verslaan Max Holloway
Alexander Volkanovski wil een statement maken met verslaan Max Holloway

Ondanks het behalen van een overwinning op Max Holloway, lijkt Alexander Volkanovski het moeilijk te vinden om uit de schaduw van de vorige UFC-kampioen te stappen.

Max Holloway, die een dominante kampioen was, creëerde een behoorlijke erfenis voor zichzelf op vedergewicht. Dit dankzij zijn enorme overwinningen op Jose Aldo en anderen in de divisie. Nu hoopt Alexander Volkanovski het label te ontgroeien als de persoon die Holloway moet verslaan om zijn eigen onafhankelijke identiteit moet creëren.

De beste vechter

eerder stonden beiden al tegenover elkaar opUFC 245 in December 14, 2019. "Je weet altijd dat je een van de beste vechters ter wereld bent, dat zeg je altijd tegen jezelf, maar om erop uit te gaan en te bewijzen dat het iets anders is. Dus dat is natuurlijk een onwerkelijk gevoel, 'zei Alexander Volkanovski. "

"Je hebt een titel waarvan je nu kunt zeggen dat je het beste vedergewicht ter wereld bent. Het verandert duidelijk een beetje. Maar wat echt goed voor me was om te weten, is dat de titel me helemaal niet heeft veranderd. Ik was precies wie ik was voordat ik die titel kreeg. Ik ben precies wie ik tien jaar geleden was. "

Een statement maken

Alexander Volkanovski sprak ook over zijn tegenstander Max Holloway. Alexander Volkanovski accepteerde dat Holloway een stoere vechter was en zei zelfs dat hij hem veel respecteerde. Tegelijkertijd verklaarde Alexander Volkavoski echter dat hij de uitdaging wilde aangaan en zei hierover:

"Ik ga voor de finish en ik denk dat het een finish wordt", zei Alexander Volkanovski. 'Ik heb veel respect voor hem als vechter, wie hij is. Hij is ook een duurzame vechter, heeft een geweldige kin, dus als ik hem versla, maak ik echt een statement, en dat bevestigt me echt waar ik wil zijn, dus dat is wat ik van plan ben te doen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws