Alex Pereira: 'Adesanya huilde na KO, arrogante kwal' Nieuws
Nieuws

Alex Pereira: 'Adesanya huilde na KO, arrogante kwal'

Alex Pereira: 'Adesanya huilde na KO, arrogante kwal'

Alex Pereira onderscheidt zich door de enige man te zijn, die UFC-middengewicht kampioen Israel Adesanya knock-out heeft geslagen.

Ondanks dat hij 34 jaar oud is, is Alex Pereira een van de grote talenten in de UFC. De hype rond 'de Braziliaan is te danken aan zijn geweldige kickboks carrière onder andere bij Glory. Waarbij hij 40 gevechten won en meerdere titels in de Glory-competitie.

Bij Glory of Heroes 7 in 2017 pakte Pereira de KO-overwinning op Adesanya. Nu staan beide op de loonlijst bij de UFC en wordt verwacht dat zij elkaar opnieuw zullen treffen. Vooruitlopend op een eventueel gevecht zegt Pereira dat Adesanya een huilebalk is die zijn verlies niet goed nam.

Huilebalk

Pereira sprak onlangs met PVT over Adesanya. En hij schroomde niet om zijn gevoelens kenbaar te maken. ,,Die arrogantie, dat ego, hij was altijd als zo,” zei Pereira. Die zegt dat hij Adesanya na zijn verlies tegen te zijn gekomen. ,,Na het gevecht zag ik hem huilen buiten in Ibirapuera. Zittend op een lage muur met zijn trainer dat is alles."

Als Pereira hoopt die scène opnieuw te creëren, moet hij op 12 maart presteren. Tijdens UFC Fight Night: Santos vs. Ankalaev staat hij gepland om het op te nemen tegen zijn landgenoot Bruno Silva. Als Pereira daar wint is hij een stap dichterbij Adesanya.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws