Actrice Charlize Theron bespot Aikido legende Steven Seagal – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Actrice Charlize Theron bespot Aikido legende Steven Seagal

Actrice Charlize Theron bespot Aikido legende Steven Seagal

“Hij heeft overgewicht en kan nauwelijks vechten”, zegt Actrice Charlize Theron over vechtsport legende en collega acteur Steven Seagal.

De positie van Steven Seagal in de wereld van vechtsporten is een onderwerp waarover flink gesproken wordt. Een sensei in Aikido en een man die geld heeft verdiend door een ervaren vechter op het scherm te portretteren. Seagal zet zichzelf neer als een stoere strijder die de meeste fysieke bedreigingen aankan.

Volgens Hollywood-actrice Charlize Theron is dat allemaal onzin. “Ik heb er geen probleem mee om over hem te praten omdat hij niet erg aardig is tegen vrouwen, dus fuck you”, zei Charlize, sprekend tegen Howard Stern.

Hij is nep

“S Avonds ga ik online om vechters te kijken of mensen te zien vechten en je komt altijd die vreemde Seagal-video tegen van hem die’ vecht ‘in Japan, maar dat is hij echt niet. Hij is gewoon ongelooflijk vet en beledigd mensen.

Voor vechtfans zal Seagal vooral bekend staan ​​om zijn capriolen met Lyoto Machida en Anderson Silva, van wie hij beweerde dat hij technieken had geleerd om hen te helpen in de UFC Octagon. Terwijl beide mannen publiekelijk hulde brachten aan Seagal, waren velen sceptisch over zijn werkelijke vermogen om het paar te helpen beter te leren vechten.

Bekijk ook

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

🎥 Dubbel D-cup slaat rivale knock-out in slopende partij

Lucero Acosta (26) heeft haar naam met een klap bevestigd in de MMA-wereld.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page