Actrice Charlize Theron bespot Aikido legende Steven Seagal Nieuws
Nieuws

Actrice Charlize Theron bespot Aikido legende Steven Seagal

Actrice Charlize Theron bespot Aikido legende Steven Seagal
Actrice Charlize Theron bespot Aikido legende Steven Seagal

"Hij heeft overgewicht en kan nauwelijks vechten", zegt Actrice Charlize Theron over vechtsport legende en collega acteur Steven Seagal.

De positie van Steven Seagal in de wereld van vechtsporten is een onderwerp waarover flink gesproken wordt. Een sensei in Aikido en een man die geld heeft verdiend door een ervaren vechter op het scherm te portretteren. Seagal zet zichzelf neer als een stoere strijder die de meeste fysieke bedreigingen aankan.

Volgens Hollywood-actrice Charlize Theron is dat allemaal onzin. "Ik heb er geen probleem mee om over hem te praten omdat hij niet erg aardig is tegen vrouwen, dus fuck you", zei Charlize, sprekend tegen Howard Stern.

Hij is nep

"S Avonds ga ik online om vechters te kijken of mensen te zien vechten en je komt altijd die vreemde Seagal-video tegen van hem die' vecht 'in Japan, maar dat is hij echt niet. Hij is gewoon ongelooflijk vet en beledigd mensen.

Voor vechtfans zal Seagal vooral bekend staan ​​om zijn capriolen met Lyoto Machida en Anderson Silva, van wie hij beweerde dat hij technieken had geleerd om hen te helpen in de UFC Octagon. Terwijl beide mannen publiekelijk hulde brachten aan Seagal, waren velen sceptisch over zijn werkelijke vermogen om het paar te helpen beter te leren vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws