Acteurs gezocht voor Nederlandse ‘Kung Fu’ jeugdfilm – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Acteurs gezocht voor Nederlandse ‘Kung Fu’ jeugdfilm

Acteurs gezocht voor Nederlandse ‘Kung Fu’ jeugdfilm

Acteurs gezocht voor Nederlandse 'Kung Fu' jeugdfilm

Scenarist en regisseur Froukje Tan gaat volgend jaar een Kung Fu jeugdfilm in Rotterdam opnemen en is daarvoor op zoek naar kinderen die een vechtsport beoefenen.

Ook moeten deze bereid zijn om extra veel energie te steken in Martial Arts trainingen… en acteren! Het wordt een vrolijke en spannende multiculturele film over Kung Fu met een serieuze boodschap. Froukje Tan volgt zelf al jaren Tai Chi lessen op Kung Fu school Xia Quan bij haar eigen grootmeester Kong Fan Wei.

Op deze manier is ook het idee ontstaan om een film te maken over twee jongens die ongewild moeten leren samenwerken met elkaar. “Mijn SiFu en zijn leerlingen zijn inspiratiebron geweest voor dit verhaal. Ik zie hoe zijn Kung Fu lessen kinderen hebben geholpen om op te groeien tot zelfverzekerde jongeren, “zegt Froukje Tan.

Doe jij mee?

“Nederland heeft een traditie van veel sportverenigingen die van oudsher een verbindende rol spelen in lokale gemeenschappen. Het is voor ons zo vanzelfsprekend dat we bijna zouden vergeten wat een ongelofelijk belangrijke bijdrage coaches, trainers, meesters en SiFu’s leveren aan de opvoeding van onze kinderen. Vaak met veel liefde en voor weinig geld op verscholen plekken in de wijk.”

“In deze maatschappij waar steeds meer nadruk is komen te liggen op de persoonlijke prestatie van het individu, is het noodzakelijk om juist dat andere geluid te laten horen aan kinderen. Want elkaar steunen en samenwerken is nog een veel betere manier om het beste uit jezelf te halen. Het leren dansen in de leeuw is daar de verbeelding van.”

Dus ben je of ken je iemand tussen de 12 en 15 jaar die hier interesse in heeft, reageer op deze oproep via info@marthamojet.nl er wordt gezocht naar twee jongens een één meisje.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page