AANKOOP NEDERLANDSE VECHTERS: 'ONE Championship richting Europa' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / AANKOOP NEDERLANDSE VECHTERS: ‘ONE Championship richting Europa’

AANKOOP NEDERLANDSE VECHTERS: ‘ONE Championship richting Europa’

Met de recente aankoop van een aantal Nederlandse vechters, lijkt ONE Championship richting Europa te gaan. “Ze slaan Amerika over, ze erkennen de aantrekkingskracht van de kickboksers,”zegt een bron.

Er werd altijd gedacht dat ONE Championship een snelle stap zou zetten richting de USA. Immers huist daar de grootste concurrente op MMA-gebied de UFC. Het lijkt er op dat ONE haar plannen heeft gewijzigd, en richting Europa komt.

Niet populair genoeg

De recente aankoop van een aantal Nederlandse top kickboksers en ex-GLORY vechters lijkt die richting op te wijzen. De kickboksers zoals Murat Aygun en Ismael Londt zijn de laatste toevoegingen in de zwaargewicht divisies. Waarom zou ONE met kickboksers de Amerikaanse markt opgaan als MMA daar populairder is.

Onder het aantal MMA-vechters bij ONE zitten wel bekende Amerikaanse namen zoals Eddie Alvarez en Demetrious “Mighty Mouse” Johnson. Echter zijn deze niet krachtig genoeg om de US fans aan ONE te binden ten faveure van de UFC.

In de openlucht

“Het is dat de coronapandemie roet in het eten gooit anders was ONE allang geland on Europa”,zegt de bron. “Italië wordt genoemd als land en het zou zo maar kunnen dat ergens oktober november in het zuiden van Italië een groot ONE event komt met de Europese vechters.”

“Het weer is daar dan nog goed voor een openlucht event. Er zijn plekken zat en oude Romeinse Arena’s, daar zou ONE zich juist op willen richten. ” De verwachting is dat in het najaar de grote vecht events weer op gang komen en ONE zou daar zo maar eens een grote slag kunnen slaan.

Bekijk ook

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Rechercheurs die zijn moord onderzoeken

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! 'Ik sloop je'

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! ‘Ik sloop je’ (video)

Boksster Canelo is op zijn zachtst gezegd niet blij met Messi

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page