60 miljoen! Bokswedstrijd tussen Kanye West en Pete Davidson Nieuws
Nieuws

60 miljoen! Bokswedstrijd tussen Kanye West en Pete Davidson

60 miljoen! Bokswedstrijd tussen Kanye West en Pete Davidson

Jake Paul biedt Kanye West en Pete Davidson $ 60 miljoen aan om hun bittere vete in de boksring te beslechten. Paul zegt dat zijn aanbod om Ye West en Davidson zover te krijgen dat ze met hun vete naar de boksring gaan, GEEN publiciteitsstunt is.

Aan TMZ Sports vertelt Paul dat hij wil dat de twee stoppen met vechten in het belang van Ye en Kim's kinderen. ,,Ik ben het beu dat ze heen en weer gaan op sociale media en ik denk dat het de levens van de kinderen beïnvloedt, zoals de kinderen van Kanye en Kim", vertelt Paul. ,,Zij zullen degenen zijn die hier het meeste trauma van krijgen."

Denk om de kinderen

Natuurlijk zorgde Kanye's capriolen er onlangs voor dat hij tijdelijk werd verbannen van Instagram … en hij heeft de afgelopen weken openlijk ruzie gehad met Kim, Pete, Trevor Noah en meer. Paul die openhartig is geweest over de positieve voordelen van boksen neemt de situatie niet licht op. Hij denkt serieus dat dit kan helpen de ruzie voorgoed te beëindigen en dat beide partijen verder kunnen gaan.

Jake zegt dat zijn Most Valuable Promotions alles zal regelen zolang ze maar komen opdagen en hun ding doen in de ring, krijgen ze hun $30 miljoen EN ook wat pay-per-view-dollars. Wat betreft het geld… Jake zegt dat dat geen probleem is, en hij heeft al geldschieters erbij… ook al had hij ze niet nodig.

,,Iedereen weet dat ik vorig jaar de best betaalde bokser was", zegt Jake. ,,Ik kan het geld zelf garanderen, maar we hebben partners en zo. Het geld is goed." De kans is groot dat noch Ye noch Pete zullen bijten… maar het is duidelijk dat Jake heeft wat nodig is om het voor elkaar te krijgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws