'6 Weken'! McGregor slaat terug vanuit ziekenhuis (video) Nieuws
Nieuws

'6 Weken'! McGregor slaat terug vanuit ziekenhuis (video)

'6 Weken'! McGregor slaat terug vanuit ziekenhuis (video)

Conor McGregor publiceerde vandaag een video vanuit het ziekenhuis. De Ier scheldt Dustin Poirier uit voor het vieren van een "onwettige overwinning" bij UFC 264. Ook zegt de Ier snel weer terug te zullen komen.

De Ierse UFC-ster die volgens critici 'het niet meer' in zich zou hebben om te winnen, slaat terug naar zijn rivaal Dustin Poirier. Gisteren stonden de Ier en Poirier voor de derde keer tegenover elkaar, echter brak McGregor zijn enkel op ongelukkige wijze en verloor de wedstrijd.

McGregor zou zichzelf niet zijn door op geheel eigen wijze te reageren op het verlies en de breuk van zijn enkel. De Ier werd met succes geopereerd en is weer bij zinnen om even duidelijk te maken hoe het volgens hem zit en het vervloog zal zijn.

Zes weken

,,Ik hoop dat jullie allemaal genoten hebben van de show. Ik wil alle fans bedanken die aanwezig waren in de T-Mobile Arena. 21.800 fans aanwezig, de plaats was absoluut elektrisch", zegt McGregor. ,,Het was een geweldige eerste ronde. Het zou leuk geweest zijn om in die tweede ronde te komen en dan te zien wat er had gebeurt, maar het is wat het is. "

De Ier blijft volhouden dat hij zou hebben gewonnen en noemt de winst van Poirier niet legitiem omdat hij niet door kon vechten. Echter luidde de bel is de winst een officiële TKO. Zittend in de kooi wilde McGregor er zich van verzekeren dat het een dokter stop was die een einde maakte aan de wedstrijd. Om zo het gezichtsverlies iets te beperken. ,,Zes weken op krukken en we gaan weer bouwen, zegt de Ier. Die zeker nog een vierde kans wil tegen de Amerikaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws