PESTEN: 22-Jarige worstelaar pleegt zelfmoord Nieuws
Nieuws

PESTEN: 22-Jarige worstelaar pleegt zelfmoord

PESTEN: 22-Jarige worstelaar pleegt zelfmoord
PESTEN: 22-Jarige worstelaar pleegt zelfmoord

Hana Kimura, vooral bekend van haar werk in de STARDOM-organisatie, is op 22-jarige leeftijd overleden na internet pesterijen.

Veel mensen maakten zich vrijdag zorgen omdat Kimura enkele foto's van zelfverminking op Twitter plaatste. Naast de foto's plaatste Kimura een emotionele boodschap waarin zij aangaf het leven niet meer aan te kunnen. De jonge worstelster was op foto's te zien terwijl zij haar polsen had doorgesneden en haar kat knuffelde zichtbaar vol verdriet.

Elke dag gepest

'Elke dag bijna 100 openhartige meningen. Ik kon niet ontkennen dat ik erdoor geraakt ben. Ik ben dood. Bedankt dat je me een moeder hebt gegeven. Het was een leven waar ik van wilde houden. Bedankt aan iedereen die me heeft gesteund. Ik hou ervan., ben zwak, het spijt me. Ik wil geen mens meer zijn. Het was een leven waar ik van wilde houden. Bedankt iedereen, ik hou van je. Doei."

Ze werd vaak gepest op sociale media en het leidde uiteindelijk tot haar dood, en bevestigd door STARDOM. De Japanse werd vooral uitgescholden door internet trolls die Kimura het leven zuur maakte, klaarblijkelijk waren de pesterijen afgelopen week zo hoog opgelopen dat Kimura het leven niet meer zag zitten en eruit stapte.

Zelfmoord

STARDOM plaatste een verklaring op twitter over de bizarre dood van hun wortelaar (vertaald vanuit het Japans in het Nederlands): “Onze worstelaar Hana Kimura is vandaag op 23 mei overleden. We verontschuldigen ons voor de plotselinge bezorgdheid en verdriet voor onze fans en alle betrokkenen."

"Sommige details hebben we nog niet binnen, en we blijven meewerken aan het onderzoek tussen de betrokken partijen. We bidden diep voor het leven van Hana Kimura. " Zelfmoord in Japan onder jongeren is de laatste jaren flink gestegen, het aantal bedreigingen op social media neemt flink toe in het land van de rijzende zon. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws