? | Evander Holyfield roept hulp in van Wladimir Klitschko Boks Nieuws
Boks Nieuws

? | Evander Holyfield roept hulp in van Wladimir Klitschko

? | Evander Holyfield roept hulp in van Wladimir Klitschko

'The Real Deal' Evander Holyfield reageert weer op Mike Tyson met een ongelooflijke trainingsvideo met Wladimir Klitschko.

Bokslegende Evander Holyfield heeft zijn meest indrukwekkende bokstraining-montage tot nu toe onthuld op Instagram. Evander Holyfield boekt geweldige vooruitgang, in afwachting van een mogelijk gevecht met Mike Tyson. Te oordelen naar zijn nieuwste trainingsvideo met Wladimir Klitschko.

De 57-jarige kondigde eerder deze maand aan dat hij van plan is terug te keren naar de ring. In een mogelijke oefenwedstrijd tegen Tyson. Holyfleid heeft Tyson twee keer verslagen in zijn professionele carrière wordt aangeprezen. Tyson is inmiddels weer flink aan het trainen om elke tegenstander het hoofd te bieden. Hij ontvangt veel uitdagingen van bekende vechters.

Hloyfield lijkt een jonge jonge God

Holyfield en Tyson hebben beide clips van hun trainingssessies van de afgelopen vier weken vrijgegeven. De twee voormalige zwaargewichtkampioenen zien er nog steeds uitstekend uit. Fans met arendsogen zullen in de video ook merken, dat Holyfield de hulp heeft ingeroepen van Wladimir Klitschko. Ook die van voormalig licht zwaargewicht wereldkampioen Antonio Tarver.

Maar op vrijdag liet Holyfield zijn beste trainingsmontage tot nu toe uitkomen. Hij laat indrukwekkende kracht en snelheid op de pads zien, terwijl hij nog steeds voldoende kracht lijkt te hebben. En een aanzienlijk gewicht bankdrukte. Dit voordat hij een paar pull-ups en dips liet zien met een zware ketting om zijn nek gedrapeerd.

Krachten bundelen

In de video is Klitschko kort te zien met een klembord in zijn hand. Holyfield aan het huppelen was voordat de voormalige onbetwiste zwaargewichtkampioen een krachtige handdruk aan de 57-jarige Holyfield geeft.

Ondertussen was Tarver de man die de pads vasthield voor Holyfield en eindigde de video door te zeggen. ‘The real deal is back, baby’. Holyfield introduceerde de video ook met de hashtag ‘#teamholyfield’. Wat suggereert dat Klitschko en Tarver in de toekomst mogelijk meer zullen verschijnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws