Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Japanse vechtsport organisatie wil UFC-ster McGregor laten vechten

Japanse vechtsport organisatie wil UFC-ster McGregor laten vechten

Nobuyuki Sakakibara de baas van het Japanse RIZIN wil Conor McGregor deze zomer naar Japan brengen

Deze week gaf Nobuyuki Sakakibara een gedetailleerd tweedelig interview met Gong Magazine in Japan. Hij wil een uitwisseling doen met de UFC, ONE Championship en Bellator en Conor Mcgregor naar Japan halen.

Samenwerken is de sleutel

De Olympische Spelen van 2020 zouden deze zomer plaatsvinden in Tokio. Dat zal niet meer gebeuren en Sakakibara wil dat ’s werelds grootste MMA-orgaisnsaties zich samenpakken en de leegte opvullen.

“Als de coronavirus situatie afneemt, willen we deze zomer natuurlijk eerst een show doen. Als het nieuwe Olympisch Stadion niet wordt gebruikt, zou het zonde zijn, dus vinden we het juist om een ​​‘Martial Arts Olympics’ in Japan te doen. ”

De gaten vullen

“De Saitama Super Arena, Yoyogi Stadium en de nieuwe Ariake Arena zullen deze zomer ongebruikt blijven, dus daar willen we goed gebruik van maken, “ zegt Sakakibara.

RIZIN werkt al nauw samen met Bellator en houdt dan ook geregeld gezamenlijke events. Hoewel Bellator en Rizin een lange geschiedenis van samenwerking hebben, is het hoogst onwaarschijnlijk dat de andere twee organisaties geïnteresseerd zouden zijn.

Bekijk ook

PANIEK OM FOUTE CORONATEST: UFC vechters geschrokken

Valse COVID-19 positieve tests maakten UFC vechters Claudia Gadelha en Dan Ige onlangs bang. Beide ...

UFC en Top Rank krijgen groen licht voor Boks en MMA-events in Nevada

De Nevada Athletic Commission keurt de eerste UFC-evenementen in Las Vegas goed sinds de coronavirus ...

EXCLUSIEF: GLORY Kickboxing reageert op vertrek voormalig kampioen Sitthichai

Recentelijk werd bekend dat voormalig kampioen Sitthichai Sitsongpeenong GLORY Kickboxing achter zich liet. Voor het ...