2.4 Miljoen: UFC-ster McGregor mag eindelijk varen in super speedboot Nieuws
Nieuws

2.4 Miljoen: UFC-ster McGregor mag eindelijk varen in super speedboot

2.4 Miljoen: UFC-ster McGregor mag eindelijk varen in super speedboot

Conor McGregor gunde zijn fans een kijkje in zijn nieuwe Lamborghini superjacht van 2.4 miljoen op sociale media. De UFC-ster die het bootje aangemeerd heeft in Italië is verheugd met zijn recente aankoop.

De 33-jarige UFC-vechter is verheugd met zijn recente aankoop en noemt de boot op Instagram "de supercar van de zee". McGregor kocht het Lamborghini Technomar-superjacht in 2021 voor £ 2,4 miljoen. Het is een van de slechts 63 modellen en slechts de 12e die tot nu toe is gemaakt, waardoor het een verzamelobject is.

Maar de versie van de vechter is nog unieker omdat hij de speciale Proper Twelve-branding heeft. Een knipoog naar het Ierse whiskybedrijf dat is opgericht door McGregor. De afwerking kostte ongeveer 390.000 euro en betekende dat McGregor tot nu toe niet in staat was om zijn jacht uit te proberen. Maar hij is dolgelukkig dat het eindelijk is gearriveerd.

Lekker bootje hoor

In een Instagram-bericht waarin McGregor samen met dochter Croia aan het ontbijten is, schreef de Ier: "Vandaag is het zover!! We zijn officieel eigenaar van ons gloednieuwe Lamborghini Sport Yacht! Maar eerst… de belangrijkste maaltijd van de dag."

McGregor deelde ook een video van zijn nieuwe speeltje in actie met de voormalige UFC-kampioen die het uitprobeerde. De boot werd afgeleverd bij McGregor in Italië, waar hij zijn zoon doopte, en hij plaatste een foto van zichzelf terwijl hij het superjacht met het bijschrift: "Proberen de woorden te vinden."

De Notorious is ook van plan om nieuwe records te vestigen in zijn boot, die een snelheid van 200 km per uur kan bereiken, en hij heeft reikhalzend uitgekeken naar de komst ervan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws