2.4 Miljoen: UFC-ster McGregor mag eindelijk varen in super speedboot
Home / Nieuws / 2.4 Miljoen: UFC-ster McGregor mag eindelijk varen in super speedboot

2.4 Miljoen: UFC-ster McGregor mag eindelijk varen in super speedboot

2.4 Miljoen: UFC-ster McGregor mag eindelijk varen in super speedboot

Conor McGregor gunde zijn fans een kijkje in zijn nieuwe Lamborghini superjacht van 2.4 miljoen op sociale media. De UFC-ster die het bootje aangemeerd heeft in Italië is verheugd met zijn recente aankoop.

De 33-jarige UFC-vechter is verheugd met zijn recente aankoop en noemt de boot op Instagram “de supercar van de zee”. McGregor kocht het Lamborghini Technomar-superjacht in 2021 voor £ 2,4 miljoen. Het is een van de slechts 63 modellen en slechts de 12e die tot nu toe is gemaakt, waardoor het een verzamelobject is.

Maar de versie van de vechter is nog unieker omdat hij de speciale Proper Twelve-branding heeft. Een knipoog naar het Ierse whiskybedrijf dat is opgericht door McGregor. De afwerking kostte ongeveer 390.000 euro en betekende dat McGregor tot nu toe niet in staat was om zijn jacht uit te proberen. Maar hij is dolgelukkig dat het eindelijk is gearriveerd.

Lekker bootje hoor

In een Instagram-bericht waarin McGregor samen met dochter Croia aan het ontbijten is, schreef de Ier: “Vandaag is het zover!! We zijn officieel eigenaar van ons gloednieuwe Lamborghini Sport Yacht! Maar eerst… de belangrijkste maaltijd van de dag.”

McGregor deelde ook een video van zijn nieuwe speeltje in actie met de voormalige UFC-kampioen die het uitprobeerde. De boot werd afgeleverd bij McGregor in Italië, waar hij zijn zoon doopte, en hij plaatste een foto van zichzelf terwijl hij het superjacht met het bijschrift: “Proberen de woorden te vinden.”

De Notorious is ook van plan om nieuwe records te vestigen in zijn boot, die een snelheid van 200 km per uur kan bereiken, en hij heeft reikhalzend uitgekeken naar de komst ervan.

Bekijk ook

F*ck! Dikke boete boeit MMA-vechter danny sabatello niks: 'Kom maar op'

Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: ‘Kom maar op’

Danny Sabatello's grote mond levert de Bellator MMA vechter een stevige boete op.

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: 'Oprotten'

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: ‘Oprotten hier’ (video)

Een overvaller bracht een slechte middag door in Livorno, Italië

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in de maak

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in december

Katie Taylor en Cris Cyborg beide gedecoreerde kampioenen zouden het tegen elkaar kunnen opnemen in een cross-over supergevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page