10 seconden knock-out: MMA-vechter geeft achtergrond video vrij
Home / Nieuws / 10 seconden knock-out: MMA-vechter geeft achtergrond video vrij

10 seconden knock-out: MMA-vechter geeft achtergrond video vrij

Recentelijk ging een video viraal waar een Tai Chi Master binnen 10 seconden zijn meerdere moest erkennen in een MMA-vechter. En niet zomaar een Mixed Martial Arts knokker maar de beruchte Xu Xiadong.

Xu Xiadong die er bekend om staat om traditionele vechtkunsten als KungFu, Wing Chun en Tai Chi af te doen als nep vechten, nam een groot risico met de korte strijd tegen de Tai Chi man.

Na eerdere escapades met andere vechters kwam hij in onmin met de Chinese regering. Deze namen zijn staatsburgerschap en bezittingen af, reden het belachelijk maken van de traditionele Chinese vechtkunsten.

Korte clash

Toch trok Xu Xiadong de stoute schoenen weer aan de grootmacht uitdagende. Het was hetzelfde liedje. De Tai Chi master in kwestie Chen Yong, moest het afleggen tegen Xu Xiadong. Na de korte versie van de knock-out video verscheen op het YouTube kanaal van Xu Xiadong, een soort van making of.

In de video is te zien hoe beide mannen zich voorbereiden op de korte clash in de MMA-kooi. Een relaxte Xu Xiadong en toch ietwat gespannen Chen Yong. Of het event nog gevolgen zal hebben voor Xu Xiadong is de vraag. De Chinese regering kan hardleerse onderdanen niet echt waarderen.

Bekijk ook

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

In de aflevering van AEW Dynamite van vorige week nam Jake Hager het op tegen Wardlow in een MMA regels kooigevecht

Gemiste kans! ‘McGregor had MMA-vechters kunnen helpen’

McGregor heeft ervoor gekozen om dat niet te doen

Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: ‘Daar hebben wij wat aan’

Randy Couture, voormalig topvechter zegt dat hij blij verrast is dat Jake Paul de aanval ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page