$1.000: Bekende kok zet mes in vlees UFC-ster McGregor (video) Nieuws
Nieuws

$1.000: Bekende kok zet mes in vlees UFC-ster McGregor (video)

$1.000: Bekende kok zet mes in vlees UFC-ster McGregor (video)

Conor McGregor geniet nog steeds van het leven in de hoogste versnelling. Zoals blijkt uit zijn recente interactie met social media sensatie en chefkok "Salt Bae". Deze serveerde de Ier een steak van maar liefst 1.000 dollar.

De chef-kok die bekend staat als Salt Bae verwelkomde McGregor in zijn restaurant Nusr-Et Steakhouse Dubai. De Ierse topknokker had wel trek in een lekkers stukje vlees.

Lekker stukkie vlees

Dus schotelde "Salt Bae" de Golden Tomahawk-schotel voor aan McGregor. Bestaand uit een Wagyu-steak gewikkeld in een 24-karaats bladgoud laagje. De kok zette met plezier zijn mes in het stuk vlees. Voor dit lekkernij moest de Ier een slordige $1.000 neertellen. Lekker snel verdiend als je weet dat de inkoopprijs rond de $120 ligt.

Nu zal McGregor er niet echt wakker van liggen. Hij is inmiddels multi miljonair en huurde een luxueus jacht in Abu Dhabi voor slechts €780.000 per week. De Ier wilde zijn gevecht met Dustin Poirier in luxer voorbereiden.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/volkov-alistair-overeem-stikte-bijna-in-zijn-eigen-bloed/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws