🎥 'Sukkel!' Vechter eist ontslag scheidsrechter tijdens gevecht Nieuws
Nieuws

🎥 'Sukkel!' Vechter eist ontslag scheidsrechter tijdens gevecht

🎥 'Sukkel!' Vechter eist ontslag scheidsrechter tijdens gevecht

De Amerikaanse MMA-vechter Cam Smotherman uitte op bizarre wijze zijn onvrede over de jury-uitslag na zijn gevecht bij Fury FC 89 afgelopen weekend. Smotherman won via split decision, maar één jurylid had hem juist alle drie de rondes verloren.

De 26-jarige Smotherman probeerde zijn winstreek uit te breiden naar twee overwinningen op rij toen hij afgelopen weekend de octagon betrad bij Fury FC 89.

Smotherman is een talentvolle vechter met 13 professionele partijen op zijn naam. Vorig jaar kreeg hij zelfs de kans om te vechten voor een UFC-contract tijdens Dana White's Contender Series, maar die kans liet hij toen liggen.

Felle reactie tijdens interview

Smotherman won dit keer wel, maar aangezien één jurylid hem geen enkele ronde toekende, was hij na afloop zichtbaar aangeslagen. In zijn na-gesprek uitte hij zijn onvrede op een opvallende manier.

Het is voor vechters altijd lastig om te verliezen na een omstreden beslissing. Smotherman had echter wel gewonnen, zij het met een gedeelde score. Toch richtte hij zich in zijn interview nadrukkelijk op de scheidsrechter die hem geen punten had gegeven.

Onder luid applaus van het publiek wees Smotherman naar de betreffende scheidsrechter en riep: "Naar die scheidsrechter die me 30-27 gaf: je bent waardeloos! Stop er alsjeblieft mee!"

Fans steunen Smotherman

Gezien de reacties op social media lijkt het erop dat Smotherman terecht boos was over de jurering van zijn gevecht. Veel fans delen zijn mening dat de score van 30-27 onterecht was.

Het is echter ongebruikelijk dat een vechter een scheidsrechter zo openlijk bekritiseert. Wellicht dat Smotherman hiervoor nog een straf krijgt van de organisatie.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws