🎥 Badr Hari: 'Dan ben je pas een echte kampioen' Nieuws
Nieuws

🎥 Badr Hari: 'Dan ben je pas een echte kampioen'

🎥 Badr Hari: 'Dan ben je pas een echte kampioen'

Badr Hari is weer terug in ons land en traint als nooit tevoren. Via video's is te zien dat de legende zich voorbereidt op iets groots. Daarnaast vindt hij nog tijd om jong talent bij te spijkeren en advies te geven.

Dat Badr weet waar hij het over heeft als het om kickboksen en de roem gaat staat buiten kijf. Door velen wellicht al afgeschreven door zijn constante verliezen bij Glory, maar onderschat een legendarische vechter nooit.

Welgemeend advies in de sportschool

Jong talent kan ook rekenen op de inzichten van Badr, zoals de zoon van topkickboksster Ilonka Elmont. Deze krijgt welgemeend advies in de sportschool: "Wij trainden als jeugd vroeger altijd laat, dat waren andere tijden. Dan kwam je thuis en sliep iedereen al", zegt Badr. Die ook nog een wijze raad mee geeft.

"Als de mensen van je houden als vechter ben je een echte kampioen", zegt Badr die zelf kan rekenen op een grote schare fans die verenigd zijn in het Badr Army. Wat de legende zelf betreft, hopen zijn fans hem snel in actie te zien.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws