Ex-Glory Belgaroui gaat strijd aan voor LFL licht-zwaargewicht titel met oud rivaal MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ex-Glory Belgaroui gaat strijd aan voor LFL licht-zwaargewicht titel met oud rivaal

Ex-Glory Belgaroui gaat strijd aan voor LFL licht-zwaargewicht titel met oud rivaal

Yousri Belgaroui, voormalig Glory Kickbokser en acteur, staat op het punt om te vechten tegen Ahmed Sami voor de vacante licht-zwaargewicht titel. Dit spannende gevecht zal plaatsvinden op 18 februari tijdens LFL 11 in Mediahaven, Amsterdam. Deze confrontatie belooft een spectaculaire strijd te worden.

Zoektocht naar wraak

Belgaroui, die eerder een nederlaag leed tegen Sami bij UAE Warriors, is op zoek naar wraak tegen zijn tegenstander. Deze rematch biedt Belgaroui de kans om zijn eerdere verlies recht te zetten en de lichte zwaargewicht titel te claimen.

Het gevecht tussen Belgaroui en Sami welke te zien zal zijn voor de Nederlandse fans op Viaplay wordt gezien als een van de hoogtepunten van LFL 11.

Platform voor MMA-vechters

LFL, een Nederlandse MMA-organisatie, organiseert meerdere evenementen gedurende het jaar. LFL 11 markeert de start van het seizoen en belooft een reeks spannende gevechten en talentvolle vechters te presenteren. Met evenementen zoals deze, blijft LFL een belangrijk platform voor MMA-vechters in Nederland en daarbuiten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws