Waarom Poirier tegen McGregor vecht in plaats van de UFC-titel MMA Nieuws
MMA Nieuws

Waarom Poirier tegen McGregor vecht in plaats van de UFC-titel

Waarom Poirier tegen McGregor vecht in plaats van de UFC-titel

Dustin Poirier heeft zo zijn redenen om tegen Conor McGregor te vechten. In een interview met EPSN verklaart de Amerikaan dat een titelgevecht significant minder oplevert dan knokken met de flagrante Ier.

Een UFC-titelgevecht brengt 'nog geen derde' aan verdienen dan een derde gevecht met Conor McGregor. ,,Het geld is belangrijker. Ik heb monden te voeden. Ik ben een provider. En dat ben ik mijn familie verschuldigd", zegt Poirier tegen ESPN.

Prijsvechter

Zaterdag clashen Poirier en McGregor met elkaar in een alles beslissende strijd die een van de twee een kans op een titelgevecht kan opleveren. ,,Ik ben een prijsvechter. Ik wil de UFC niet opblazen of de cijfers en de manier waarop we deals sluiten en er zo iets groots van maken…", aldus Poirier.

,,Als ik vijf, zes, zeven, tien keer zoveel geld ga verdienen om tegen Conor te vechten nogmaals… zoals ik al zei, ik ben een vader en een echtgenoot en ik heb prioriteiten." Zaterdag zal blijken of Poirier er met de winst en een dikke zak geld naar huis gaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws