McGregor stuurt rivaal Poirier dreigende boodschap
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / McGregor stuurt rivaal Poirier dreigende boodschap

McGregor stuurt rivaal Poirier dreigende boodschap

McGregor stuurt rivaal Poirier dreigende boodschap

Conor McGregor, UFC-superster stuurde een dreigend bericht naar zijn rivaal Dustin Poirier voorafgaand aan hun aanstaande derde gevecht aankomende zaterdag. De Ier zegt dat Poirier gaat betalen voor zijn grote mond.

Zaterdag zetten McGregor en Poirier voor de derde keer een stap tegen elkaar in de UFC-kooi. Op zijn Instagram Live stuurde McGregor een waarschuwing naar Poirier dat hij gaat boeten voor wat hij heeft gezegd, wat suggereert dat zijn tegenstander deze zaterdagavond een wereld van pijn tegemoet gaat.

Grote mond

,,Hij praat de laatste tijd nogal wat. Hij gaat ervoor betalen, dat is zeker. Het wordt niet leuk”, schreef McGregor. Op de vraag wat voor soort gevecht hij verwacht met Poirier, zei McGregor dat hij zijn tegenstander het complete MMA-arsenaal uit de bus komt. ,,Dit is wat Poirier wil en dit zal hij krijgen”, aldus McGregor.

Het derde gevecht tussen de Ier en de Amerikaan zal voor eens en altijd moeten uitmaken wie de sterkste is van de twee. Ook zal duidelijk worden wie er een kans krijgt om voor de UFC-licht gewicht titel te gaan vechten.

Bekijk ook

UFC knokker Nate Diaz klaagt: ‘Ik wil vechten’

Diaz is lid van de UFC-selectie sinds 2007

‘Rico tegen Jamal de BESTE partij om te maken’ (video)

Er is al veel gezegd en geschreven over de rivaliteit tussen Verhoeven en Ben Saddik.

Snelle actie! Scheids voorkomt bloedbad na ‘KO’ (video)

Een geluk dat de scheids goed bij zijn positieven was

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page