Voormalig UFC-kampioen Francis Ngannou opent eigen sportschool! 'Iedereen welkom' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Voormalig UFC-kampioen Francis Ngannou opent eigen sportschool! 'Iedereen welkom'

Voormalig UFC-kampioen Francis Ngannou opent eigen sportschool! 'Iedereen welkom'

Francis Ngannou, de voormalige UFC-kampioen in het zwaargewicht, heeft officieel zijn eigenMMA-sportschool gelanceerd in Douala, Kameroen.

Op 27 juni 2023 vond de feestelijke opening plaats van het Arena & Academy-sportcomplex, dat volledig is gewijd aan vechtsporten. Het sportcomplex belooft een toevluchtsoord te worden voor aspirant-vechters en liefhebbers van MMA die allen welkom zijn.

Het zal dienen als een academie waar getalenteerde atleten kunnen trainen en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen, terwijl het ook een trainingsarena biedt voor spannende wedstrijden en gevechten.

Ngannou inspireert de volgende generatie vechters met zijn nieuwe sportschool

Met zijn ongekende succes in de Mixed Martial Arts heeft Ngannou de aandacht gevestigd op Kameroen als een opkomend land in de vechtsportwereld. Zijn triomfen hebben niet alleen de harten van zijn mede-Kameroeners veroverd, maar ook wereldwijd bewondering opgewekt voor zijn kracht, techniek en vastberadenheid.

De lancering van de MMA-sportschool van Ngannou markeert een belangrijke mijlpaal in zijn carrière en is een positieve stap om zijn kennis en ervaring door te geven aan de volgende generatie vechters. Ngannou verliet de UFC vorig en tekende recentelijk bij concurrent PFL.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws