'Voelde als doodgaan!' UFC'er Ferguson over knock-out verlies MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Voelde als doodgaan!' UFC'er Ferguson over knock-out verlies

'Voelde als doodgaan!' UFC'er Ferguson over knock-out verlies

Tony Ferguson verteld dat zijn knock-out verlies tegen Michael Chandler vorig weekend een eng gevoel was en voelde als doodgaan.

Tijdens UFC 274 was Ferguson op zoek om zijn verliesreeks van drie gevechten om te zetten in een winst. Hoewel Ferguson drie keer op rij verloor, deed hij het in de eerste ronde veel beter dan velen hadden verwacht.

Echter, slechts enkele seconden in de ronde landde Chandler een enorme voorwaartse trap die Ferguson knock-out op het canvas deed landen. Nu, dagen na het verlies, ging Ferguson op sociale media open over de knock-out en zei dat hij daarna zijn geheugen verloor.

Terug naar de realiteit

,,Ik heb afgelopen zaterdag een flinke trap naar gekregen in die Octagon. Het hield me lange tijd buiten westen", zegt Ferguson. ,,Het was een eng gevoel dat ik me niets meer herinnerde van het begin van de tweede ronde. Ook niet hoe ik in de ambulance terecht kwam. Ik dank God elke dag dat ik de reis terug naar de realiteit heb gemaakt. Het voelde een beetje als doodgaan."

De hoop voor velen is dat Ferguson de juiste hoeveelheid tijd neemt om te genezen na het vervelende KO-verlies. Wanneer en met wie hij zal vechten bij zijn terugkeer is onzeker, maar de Amerikaan zal de volgende keer proberen het schip recht te trekken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws