Vechtlegende Le Banner (50) terug in actie: 'Niet te stoppen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechtlegende Le Banner (50) terug in actie: 'Niet te stoppen'

Vechtlegende Le Banner (50) terug in actie: 'Niet te stoppen'

Jérôme Le Banner keer terug na twee jaar terug naar de MMA-kooi. De 50-jarige Fransman is in ons land vooral bekend om zijn kickboksgevechten tegen onder andere Ernesto Hoost en Peter Aerts. Op 4 juni treft de niet te stoppen Le Banner de Kroaat Ivan Vivic in Le Havre, Frankrijk.

,,Le Banner, "The last of the kings" zal zijn eerste MMA-gevecht houden in Frankrijk, in Le Havre zijn geboorteplaats. Een bijzondere avond voor MMA-liefhebbers", zo kondigt de MMA GP organisatie aan. Le Banner stond als kickbokser tegen grote namen en versloeg onder ander Remy Bonjasky en Tyrone Spong.

Verboden

MMA, was als profsport lange tijd verboden in Frankrijk. Sinds de officiële legalisatie van het MMA-vechten in Frankrijk door Roxana Maracineanu, de minister van Sport, heeft de MMA GP organisatie Franse en internationale vechters van zeer hoog niveau onder de aandacht gebracht.

Het gevecht tussen Le Banner en Vivic zal voor de Nederlandse fans online te volgen zijn via Pay Per View.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws