'Klootzakken en slangen!' Tyrone Spong manager pissed off
Home / Nieuws / ‘Klootzakken en slangen!’ Tyrone Spong manager pissed off

‘Klootzakken en slangen!’ Tyrone Spong manager pissed off

'Boksen vol met klootzakken en slangen!' Tyrone Spong manager pissed off

Ali Abdelaziz de manager van Tyrone Spong is niet blij dat het gevecht met Andy Ruiz niet doorgaat. Ruiz en Spong zouden in Mexico de boksring in gaan. Echter viel dit in het water toen bleek dat er ook al een gevecht met Luis Ortiz gepland staat.

De aankondiging voor het gevecht tussen Spong en Ruiz die won en verloor van boksicoon Anthony Joshua was afgelopen week wereldnieuws. Alhoewel er kritiek was omdat Spong een mindere tegenstander zou zijn voor Ruiz, waren de fans meer dan blij.

Ineens kwam Ortiz opdagen die claimde dat Ruiz hem ontliep, waar later bleek dat er al een contract voor een gevecht tussen beide ondertekent was. Dit leidde er toe dat het gevecht met Spong werd afgelast. Op social media reageerde Spong’s manager flink gepikeerd op de situatie.

Klootzakken en slangen

,,Even voor de duidelijkheid Tyrone Spong moest vechten tegen Andy Ruiz, maar Andy tekende tegelijkertijd twee contracten met twee verschillende promotors”, schrijft Abdelaziz op twitter. ,,Dit was helemaal niet Trillers schuld (promotor. red.). Boksen zit vol met klootzakken en slangen. Blijf op de hoogte, er komt een grote aankondiging aan.”

Te lezen uit de woorden van Abdelaziz is dat er wellicht toch nog een kans bestaat dat Spong een groot gevecht krijgt. Of dit boksen is, is niet zeker de Surinaamse kickbokser stond eerder dit jaar in de MMA-kooi bij Eagle FC. De organisatie van UFC-ster Khabib Nurmagomedov. Spong verloor destijds van de Rus Sergej Kharitonov.

Bekijk ook

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! 'God genees hem'

Boksicoon Tyson Fury steelt harten van fans! ‘God genees hem’

Tyson Fury, de legendarische bokser heeft de harten gestolen van de fans. De reus met een klein hartje nam de tijd voor de 7-jarige aan botkanker lijdende River Rhodes en sprak een gebed uit voor genezing.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page