'Klootzakken en slangen!' Tyrone Spong manager pissed off Nieuws
Nieuws

'Klootzakken en slangen!' Tyrone Spong manager pissed off

'Klootzakken en slangen!' Tyrone Spong manager pissed off

Ali Abdelaziz de manager van Tyrone Spong is niet blij dat het gevecht met Andy Ruiz niet doorgaat. Ruiz en Spong zouden in Mexico de boksring in gaan. Echter viel dit in het water toen bleek dat er ook al een gevecht met Luis Ortiz gepland staat.

De aankondiging voor het gevecht tussen Spong en Ruiz die won en verloor van boksicoon Anthony Joshua was afgelopen week wereldnieuws. Alhoewel er kritiek was omdat Spong een mindere tegenstander zou zijn voor Ruiz, waren de fans meer dan blij.

Ineens kwam Ortiz opdagen die claimde dat Ruiz hem ontliep, waar later bleek dat er al een contract voor een gevecht tussen beide ondertekent was. Dit leidde er toe dat het gevecht met Spong werd afgelast. Op social media reageerde Spong's manager flink gepikeerd op de situatie.

Klootzakken en slangen

,,Even voor de duidelijkheid Tyrone Spong moest vechten tegen Andy Ruiz, maar Andy tekende tegelijkertijd twee contracten met twee verschillende promotors", schrijft Abdelaziz op twitter. ,,Dit was helemaal niet Trillers schuld (promotor. red.). Boksen zit vol met klootzakken en slangen. Blijf op de hoogte, er komt een grote aankondiging aan."

Te lezen uit de woorden van Abdelaziz is dat er wellicht toch nog een kans bestaat dat Spong een groot gevecht krijgt. Of dit boksen is, is niet zeker de Surinaamse kickbokser stond eerder dit jaar in de MMA-kooi bij Eagle FC. De organisatie van UFC-ster Khabib Nurmagomedov. Spong verloor destijds van de Rus Sergej Kharitonov.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws