Vechtersbaas: 'Dit moeten ze niet meer doen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechtersbaas: 'Dit moeten ze niet meer doen'

Vechtersbaas: 'Dit moeten ze niet meer doen'

Dana White de president van vechtsport organisatie UFC is niet blij met sommige acrobatische trucjes die zijn vechters uithalen. Gisteren vierde Michael Chandler zijn overwinning op Dan Hooker met een super backflip.

Het debuut van Chandler bij de UFC had niet beter kunnen verlopen. Nadat hij Hooker in de eerste ronde had uitgeschakeld. Chandler vierde dit op geheel eigen wijze. White is echter geen fan van de viering van de nieuwkomer.

Mag niet meer

Dat Chandler letterlijk achterwaarts door de MMA-kooi vloog werd niet erg gewaardeerd door White. ,Ik snap het backflip ding niet en ik vind het niet leuk. Iemand zal daarbij fucking gewond raken", zei White na UFC 257.

Het is niet de eerste keer dat we vechters in de UFC dit zien doen. De Nevada State Athletic Commission (NSAC) heeft actie ondernomen, om vechters te verbieden om achterwaarts uit de kooi te springen tijdens gevechten in Vegas.

Chandler stopte Hooker in het co-main event en won een bonus van $ 50.000 om zijn overwinning nog zoeter te maken.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/mma-vechter-nick-lentz-stopt-definitief-na-bloederig-gevecht/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws