Kijk de live Insta persconferentie met Doumbé, Groenhart, Tavares en Abena Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kijk de live Insta persconferentie met Doumbé, Groenhart, Tavares en Abena

Kijk de live Insta persconferentie met Doumbé, Groenhart, Tavares en Abena

Cédric Doumbé, Murthel Groenhart, Luis Tavares en Donegi Abena zullen op 30 januari te zien zijn op GLORY 77. Voorafgaand aan het event van zaterdag is er morgen (dinsdag), een live persconferentie die op Instagram te volgen is.

Er is een ontzettende hype rondom GLORY 77, vooral het 4 man zwaargewicht toernooi. Welke aangevoerd wordt door Rico Verhoeven en Hesdy Gerges, krijgt veel aandacht. Maar er staan nog een aantal topgevechten op de rol.

Kijk live mee

Zo staat er een titelgevecht tussen de Fransman Cédric en Murthel Groenhart gepland. Naast een dames titelclash tussen Tiffany van Soest en Aline Pereira. Zullen Alex Pereira en Artem Vakhitov om het goud strijden.

Morgen kunnen de fans meekijken naar wat Doumbé, Groenhart, Tavares en Abena te zeggen hebben over hun tegenstanders. Doumbé en Groenhart vechten al lange tijd een vete uit op social media dus ongetwijfeld zullen de vonken er op Instagram er vanaf vliegen.

Wat betreft Tavares en Abena, deze zullen elkaar ongetwijfeld niet sparen in de IG conferentie. Mee kijken kan vanaf 19:00 uur via het GLORY Kickboxing Instagram account.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/badr-hari-vraagt-glory-om-herkansing-tegen-benny-adegbuyi/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws