Ryan Garcia (22) bevestigt super boksgevecht tegen Manny Pacquiao (42) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Ryan Garcia (22) bevestigt super boksgevecht tegen Manny Pacquiao (42)

Ryan Garcia (22) bevestigt super boksgevecht tegen Manny Pacquiao (42)

Ryan Garcia bevestigt dat hij het op zal nemen tegen legende Manny Pacquiao. De twee boks sterren zullen het tegen elkaar opnemen in een supergevecht. Hiermee lijkt de clash van Pacquiao met UFC-ster Conor McGregor definitief van de baan.

Zondagavond bevestigde Garcia op zijn sociale media de geruchten dat hij het opneemt tegen Pacquiao. Mike Coppinger van The Athletic meldde eerder dat dit gevecht plaats zal vinden.

Wat Garcia betreft is de strijd een uitgemaakte zaak. En poste op Instagram dat de deal rond is. ,,Een droom werd werkelijkheid Het is een eer om de ring te delen met Manny Pacquiao. Ik zal altijd respecteren wat je in en uit de ring hebt gedaan. Hier is de winnaar van de beste man", aldus Garcia in zijn post.

Dag Conor McGregror

UFC-ster Conor McGregor had ook zijn zinnen gezet op een bokswedstrijd tegen Pacquiao. Echter verloor de Ier afgelopen zaterdag van de Amerikaan Dustin Poirier in Abu Dhabi. Vlak daarna poste de Ier zelf dat dit zijn kansen voor een wedstrijd met Pacquiao vernietigde.

Op welke gewichtklasse het gevecht tussen Garcia en Pacquiao plaats zal vinden is nog niet duidelijk. Zoals Coppinger in zijn bericht aangaf, zijn de onderhandelingen daarvoor nog gaande.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/pacquiao-slaat-mcgregor-over-wil-boksclash-met-ryan-garcia/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws